“de bal rolt, het giet wer oan!!!”

“de bal rolt, het giet wer oan!!!”

Tijdens de zomermaanden is er weer heel wat werk verzet op het Peender sportpark. In de diverse commissies veel “onzichtbaar” werk maar ook op  en rond de velen is er veel werk verzet. Zo liggen onze velden er weer mooi en strak bij!!!

Waar de meeste teams nog verwikkeld zijn in de bekerstrijd is voor Wietse en zijn manschappen de competitie inmiddels al weer gestart. Zij zullen er alles aan doen om zich bovenin te melden en mee te dingen naar de fel begeerde promotie.

Ook de verschillende jeugdteams hebben inmiddels bezit genomen van het trainingsveld en laten zich al volop gelden tijdens de eerste beker- en oefenwedstrijden. Dit seizoen heeft de KNVB de “oud en vertrouwde” naam aanduidingen van de jeugdteams gewijzigd. Tegenwoordig gaat de A1 door het leven als JO19-1…… Zoals een ware voetbalkenner al tactvol liet weten, “het lyket wol een kenteken……”

Komend seizoen zijn er namens VV Opende de volgende jeugdteams actief:

JO19-1 (A1), JO17-1 (B1), JO15-1 (C1), JO13-1 (D1), JO13-2 (D2) en MO15-1 (MC1). Alle deze teams zullen als elftal uitkomen in de competitie.

JO11-1 (E1), JO-11 (E2), JO9-1 (F1), JO9-2 (F2), JO9-3 (F3) en JO7-1 (H1) zullen als 7-tal deelnemen in de verschillende competities / Fairplay en “4x4 Westerkwartier”.

Er zijn inmiddels al verschillende wedstrijden gespeeld, maar voor aanstaande zaterdag staat er heel wat op het programma. Met name op onze thuis basis is het zaterdag een topdrukte van belang. Op de vroege ochtend, 09.00 uur, zorgen JO13-2, JO11-2 en JO9-1 voor de eerste balomwentelingen van deze dag.

Vanaf 10.00 uur start JO15-1 met hun competitie in een heuse derby tegen buurman Grootegast. Hierna is het de beurt aan JO19-1 om tegen De Lauwers een goede start van de competitie te pakken. Het slotstuk van de ochtend zal worden verzorgd door de meiden van M015-1. Vanaf 12.00 uur start hun derby tegen  de Feanstars.

Het middagprogramma zal worden verzorgd door de senioren van de Peen. Als eerste zullen de mannen van Wietze C. de eer hoog houden in hun onderonsje tegen Stadspark, aanvang 13.15 uur. Vanaf 14.30 uur is ons vlaggenschip de hoofdrolspeler. Hun wacht een mooie strijd tegen RWF. Als slotstuk van de middag komen, aftrap 15.00 uur, de heren van het derde in actie. Tegen ONT willen zij alvast de basis leggen voor een hernieuwde titelstrijd.

Kortom, een meer dan vol programma met voor ieder wat wils, op de Peender thuisbasis komende zaterdag. Voor een ieder die deze drukte wat wil ontlopen, er kan ook worden uitgeweken naar Gerkesklooster, Drogeham of Roden waar respectievelijk JO11-1, JO13-1 of Opende VR1 hun wedstrijd deze dag afwerken.

Wij hopen op wederom een mooi en sportief seizoen met veel support en steun langs de lijn!!!

Jeugdcommissie VV Opende

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht