“Jan Swieringa” jeugdtoernooi VV Opende

De toernooi commissie van VV Opende heeft ook voor dit jaar weer het inmiddels befaamde “Jan Swieringa” jeugdtoernooi op de speeldagen kalender geplaatst. Vanuit de regio zijn er weer veel teams die richting de Peen vertrekken om het op sportpark Olde Wieren tegen elkaar op te nemen. Dit jaar wordt het toernooi gehouden vanaf maandag 23 mei tot en met zaterdag 28 mei.

Aangezien de velden deze week alle avonden bezet zijn, is er dan geen training voor alle teams van VV Opende.

Op de maandagavond, 23 mei, wordt de opening van het toernooi verzorgd door de Peendermantsjes van F1. Samen met de teams van Marum, Grootegast, ASC en Grijpskerk gaan zij strijden om de felbegeerde ereplaatsen.

Op de dinsdagavond, 24 mei, nemen de 4 E-teams van VV Opende bezit van de velden en gaan deze de Peenders de strijd aan met de teams van ASC, Grijpskerk, Grootegast, Marum, GSVV en Jong Harkema.

De woensdag, 25 mei, is gereserveerd voor de Peender D-pupillen. Zowel de D1 als de D2 komen dan in actie en zij zullen samen met de teams van Grootegast, Jong Harkema, Grijpskerk en ASC de podium plaatsen gaan verdelen.

Op donderdag, 26 mei, komen de B- en C- junioren van de Peen in actie. Zij zullen de strijd aangaan met de teams van ASC, GSVV, Grootegast, Friese Boys, VIOD en Feanstars.

De vrijdagavond, 27 mei, is gereserveerd voor de Peendermeiden van MC1 en MD1. Samen met de teams van Friese Boys, Jong Harkema en Marum gaan zij strijden om de hoogste podiumplaats.

Zaterdag, 28 mei, is de slotdag van het toernooi. Na het grote succes van vorig jaar is de ochtend weer gereserveerd voor de Peender H-pupillen. Vanuit het hele Westerkwartier en inmiddels verre omstreken, komen de vrienden vanuit de “4 x 4 in het Westerkwartier” competitie weer naar het Peender sportpark!!!

Daarnaast is er het afgelopen seizoen ook gestreden binnen de Fairplay competitie waarin onze F2 ook acteert. Voor de Peendermantsjes is de middag van zaterdag, 28 mei, gereserveerd. Samen met hun vrienden vanuit de Fairplay verzorgen zij het slotstuk van deze jaargang.

Dankzij de hulp en inzet van vele vrijwilligers hebben Henk Veenstra en Jan Westra weer een mooi toernooi in elkaar gezet en kunnen we weer uitzien naar een mooie week met volop spetterend jeugdvoetbal!!! Op de verschillende speelavonden zal de bal beginnen te rollen om ca. 18.00 uur en op de zaterdag ochtend zal dit omstreeks 9.00 uur zijn.

Alle deelnemende teams veel succes gewenst en we hopen weer op veel belangstelling tijdens de verschillende speeldagen!! Tot ziens op en rondom de sportvelden van VV Opende.

Toernooi commissie VV Opende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht