Opende D1 slaat weer toe in Harkema!!!

Voor vandaag stond de afsluiting van het seizoen 2015 – 2016 op het programma. Net als voor veel andere teams van VV Opende was vandaag het jeugdtoernooi in Harkema het podium waar de boys mochten acteren.

Nog 1x vlammen als team was de opdracht voor vandaag en dat moest dan gebeuren in poule met ONT D1, Jong Harkema D2 en Broekster Walden D2.

ONT komt er niet aan te pas……

In de 1e speelronde was ONT de tegenstander en deze ploeg kennen we nog uit de najaar competitie. In die tweestrijd waren de Peenders destijds ook al heer en meester en ook vandaag waren de boys weer verreweg de betere. De combinaties werden weer lekker uit de mouw geschud en al snel volgden er een aantal kansen. Uiteraard werden er ook een paar benut en na het laatste fluitsignaal stond er een 2 – 0 overwinning op het bord voor de Peenders.

Jong Harkema weggetikt……

De 1e wedstrijd hadden de boys niet hun echte kunnen laten zien en dat werd door de technische staf nog even aangestipt. De boys beloofden beterschap en lieten dat in het volgende potje keurig zien. Jong Harkema moest in achteruit en weer waren de boys vandaag de betere ploeg op het veld. Ditmaal werd er een versnellinkje hoger gespeeld dan in het vorige potje en al snel waren er kansen en goals. Uiteindelijk stapten de Peenders met een ruime 4 – 0 overwinning van het veld.

Ook Broekster Walden moet buigen……

Met 2 overwinningen in de pocket waren de boys dus al weer hard op weg naar de hoogste plaats op het podium. Ook in deze wedstrijd was het duidelijk dat de Peenders de betere ploeg waren, al ging het allemaal wat in een gezapig tempo. Maar ook in deze wedstrijd de tegenstander geen bal tussen de palen te krijgen bij de Peenders. Voorin werden er uiteindelijk 2 ballen over de lijn gewerkt en zodoende was de 3e winstpartij van de dag een feit.

Mooi en waardig einde van een super seizoen……

Zodoende werd er op de slotdag van een lang seizoen weer een “prijs” gepakt en kunnen de boys terug zien op een geslaagd seizoen. Kampioen in het najaar, een titel in de zaal, en ook in het voorjaar weer een topploeg in de competitie. De kater van het mislopen van de titel op de slotdag van de competitie hebben de boys middels de toernooien inmiddels weggespoeld, want ook hier waren de boys steeds maar weer 1 van de te kloppen ploegen.

Waar de boys dan ook maar weer werden verwacht dit jaar, steeds waren er weer veel Peenders langs de lijn voor het nodige support. Zeker een opsteker voor de boys, maar ook voor de technische staf!!! Na afloop, en ook al vooraf, werden beide “Jannen” nog even bedankt voor hun inzet dit seizoen. Zo werden beide heren o.a. met een gloednieuwe waterzak beloond met een prachtige boodschap!!!

Boys, we hebben een fantastisch leuk seizoen gehad als team waar jullie gerust trots op mogen zijn. Op de trainingen is er heel wat arbeid verricht en in de vele wedstrijden hebben jullie heerlijk voetbal laten zien. Namens de beide “Jannen”, bedankt voor een super mooi seizoen!!!

Forza Peendermantsjes!!!!
“De Peendergoal(s) werden vandaag over de lijn gewerkt” door: Roan Alssema (2x) Sander Doetjes (2x) Collin Piersma (1x) Sierd de Vries (1x) Ide de Jong (1x) en Raymon de Vries (1x)

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht