vv Opende JO15-1 kansloos ten onder

Voor de boys stond er vandaag een uitwedstrijd op het programma tegen de leeftijdsgenoten van Drogeham JO15-1. Vorig seizoen zijn beide teams elkaar regelmatig tegengekomen en steeds waren het zeer boeiende en gelijk opgaande wedstrijden.

Peenders hebben geen antwoord……

De boys zitten de laatste weken wat in een “winterdepressie” gezien de resultaten. De tegenstander van vandaag heeft de flow te pakken en waren gebrand om ook vandaag weer de overwinning binnen te halen.

Vanaf het 1e fluitsignaal was het de thuisploeg die de wedstrijd dicteerde en de Peenders onder de duim hadden. De eerste kansjes werden nog gemist, maar na een kleine 5 minuten was het eerste gaatje gevonden in de Peender defensie. Door wat omzettingen bij de rode brigade konden de Peenders iets meer brengen, al bleef de thuisploeg duidelijk de bovenliggende partij. Het was tegenhouden voor de boys en hopen op die ene kans die altijd langs komt…… De boys leken de 1e helft wonderwel verder schadevrij door te komen, maar kort voor rust wist de thuisploeg toch nog 1x te scoren en de tussenstand hiermee op 2 – 0 te brengen.

Serene rust tijdens de limobreak……

Tijdens deze welkome onderbreking werden er nog even wat omzettingen doorgevoerd i.v.m. wat blessure gevallen en nog even de 1e helft doorgenomen.

Kopje onder in 2e deel……

Ook in het dit deel van de wedstrijd hetzelfde spelbeeld als voor rust. Waar de Peenders eigenlijk in de vooruit hadden gemoeten op zoek naar treffers werden ze onder druk gehouden door de thuisploeg. De 3e tegentreffer viel met nog 15 minuten te gaan, maar hierna lieten de boys het kopje hangen. Binnen tien minuten wist de thuisploeg verder uit te lopen naar een 6 – 0 voorsprong. Door alweer een liesblessure moesten de boys tot overmaat van ramp de wedstrijd uitspelen met 10 man. De thuisploeg profiteerde nog 1x van deze man meer situatie en bracht hiermee de eindstand uiteindelijk op 7 – 0…… Een kansloze nederlaag voor de boys deze dag.