Opende JO15-1 pakt ook de volle winst in Tolbert!!!

Waar het “grote” Oranje naar Solna was afgereisd, werden onze boys in Leek verwacht voor hun laatste bekerwedstrijd tijdens de poulefase. Daar moest TLC JO15-2 het slachtoffer worden van de Peender dadendrang.

Al snelle beslissing……

Beide teams zijn al uitgeschakeld voor een verder bekervervolg, dus stond alleen de sportieve eer voor vanavond op het spel. Dat de Peenders gebrand waren op een goed resultaat werd al snel onderstreept, want binnen 10 seconden pakten de boys al de voorsprong. Het meegereisde Peender publiek ging er eens goed voor zitten, want dit beloofd wat……

De boys wisten een flink aantal kansen bij elkaar te spelen, maar telkens was de afronding net niet. Zodoende bleef lang de 0 – 1 op het bord staan, maar uiteindelijk wist men voor de break nog 2x het net te vinden en kon er met een 3 – 0 voorsprong de kleedkamer opgezocht worden.

Veel kansen, te weinig goals……

Ook in het 2e bedrijf waren de boys ver uit de betere ploeg. De Peender defensie werd nauwelijks getest en voorin mocht men zich naar harte uitleven. Er waren meer dan zat kansen vanavond, maar soms heb je zo’n dag dat je maar moeizaam tot scoren komt. En dit was net zo’n dag…… Toch bleven de boys stug doorgaan en uiteindelijk kon er nog 3x gejuicht worden voor de Peenders. Doordat achterin wederom “de nul” werd gehouden kwam er 6 – 0 overwinning uit de bus voor de Peenders. 

Vooraf hadden de Peenders een aantal opdrachten meegekregen van de technische staf en uiteindelijk werd aan het gros voldaan. Als er dan toch nog een “kritiekpuntje” moet komen, dan is dat er te weinig gedaan is met de vele kansen van vanavond.

Op naar de competitie……

Zoals reeds gezegd, een verder vervolg in de beker zit er voor onze boys niet meer in en kan het vizier dus nu vol op de competitie gericht worden. Komende zaterdag openen de boys deze met een thuiswedstrijd tegen Grootegast JO15-1 en mogen de boys laten zien dat ze er klaar voor zijn!!! 

Forza Peendermantsjes!!!!
“De Peendergoal(s) werden vandaag over de lijn gewerkt” door: Roan Alssema (2x) Albert Nijboer (1x) Sierd de Vries (1x) Sander Doetjes (1x) en Jesse Ian de Jong (1x)

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht