Opende JO17 is klaar voor de competitiestart

Zaterdag 17 september dan is het zover, de competitie wordt dan gestart met een uitwedstrijd tegen Oerterp.

Dit seizoen is het de taak aan René, Jarno en Pieter om ze te trainen en tijdens de wedstrijden is het aan Erik en Pieter om deze mannen als een echt team aantrekkelijk voetbal te laten spelen met hoge eindklasseringen als doel. 
Met een selectie van veertien spelers en twee keepers, hoeven de coaches er niet over in te zitten dat ze gelijk in personele problemen komen.
Daarnaast hebben de twee keepers ook al laten zien dat ze ook heel goed kunnen voetballen, en bij blessures of afwezigheid in kunnen vallen.
De mannen zijn er klaar voor, er wordt fanatiek getraind en in de oefenwedstrijd thuis tegen Grootegast (4-0) en de bekerwedstrijd thuis tegen Zwaagwesteinde (9-0) hebben ze laten zien wat ze kunnen.
Omdat de wedstrijd van 10 september was verplaatst, werd er nog even een oefenwedstrijd tegen Nieuw Roden geregeld.
In de middag en met hoge temperaturen werd dit oefenpotje gespeeld, met een hoog tempo en volop strijd lieten de mannen ook nu weer zien dat ze er alles voor over hebben om te winnen.
Helaas werd deze wedstrijd met 2-1 verloren, maar kunnen we tevreden zijn met het vertoonde spel en de fysieke strijd die de jongens in deze tropische temperaturen hebben laten zien.
Voor de voetballiefhebbers, hou dus het programma in de gaten en kom eens kijken naar deze geweldige voetballers.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht