Opende JO9-3 is wederom Zuidhorn de baas

Afgelopen zaterdag mocht de JO9-3 wederom aantreden in Zuidhorn. Deze maal mochten de degens worden gekruist met de plaatselijke JO9-7 

De bespreking is ook voor nieuwkomer Colin al gesneden koek: “Jurre op doel, twee verdedigers daarvoor, drie middenvelders (met twee daarvan kort tegen de zijlijn aan voetballend) en één diepe spits”.

Voor de derde keer in korte tijd werd er tegen een team van Zuidhorn gespeeld en dit team bleek sterker dan de vorige groen-witten waar tegen gestreden werd. Al vooraf leken de jongens wat groter en sterker dan de vorige opponenten. Echter groeien onze jongens ook met de week en dat bleek ook vandaag weer in het spel.

In de eerste helft werd er uitgelopen naar een 5-1 voorsprong, waarbij de gastheren goed werden vastgezet en er de nodige mooie goals vielen. In de rust werd er afgesproken dat we het veld de tweede helft nog BREDER zouden houden en dat we de bal na zouden COACHEN.

En zo geschiedde: “De jongens hielden bij balbezit het veld breed en groot en daardoor was er altijd wel een speler vrij om de bal naar toe te spelen”. Met enkele sprankelende aanvallen en mooie goals werd wederom een grote overwinning behaald (1-11).

Volgende week wacht een tegenstander van een ander kaliber. Dan oefenen de mannen van Spa en Klaver tegen GSVV in Gerkesklooster. Wat ook nieuw zal zijn is dat dit gaat plaatsvinden op het grote pupillen veld.

Spelers: Jurre de Bruin, Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Colin Hiemstra, en David Graansma. 

Peender goals kwamen deze x van: Ruben (2x), Milan (5x), David (1x) en Colin (3x).

Speler van de Week: Wouter Agsteribbe. Alleskunner die de hele linkerflank bespeeld en ook verdedigend prima z’n mannetje staat.

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht