Opnieuw winst in de beker bij E1

Na de 3de ronde in de beker was het nu tijd voor de 4de ronde. Anjum E1 stond op het progamma, en stonden bekend om grote en fysieke sterke spelers. Maar vrijdag kregen we bericht uit het midden van het land dat Jordy ziek was en niet mee kon voetballen.

En nu? Dan maar spelen met 7 spelers en geen wissels werd er besloten door de leiding. Maar 1 van de leiding was er niet gerust op om zonder wissels te gaan spelen en er werd toch voor de zekerheid Niels de jong uit zijn bed gebeld om te gaan spelen.

Om 8.25 werd in de kleedruimte druk gepraat over de wedstrijd en de spanning werd hoger bij de jongens. De opstelling werd bekend gemaakt en marcel legde uit hoe we gingen spelen en wat er van hun werd verwacht. Op het veld aangekomen was Anjum al aan het intrainen. Oh zo groot zijn ze niet zei 1 van de spelers van opende, valt dat even mee.

Dat er spanning was bij Opender mantjes was direct te zien in het spel. Rommelig, hoge ballen,verkeerde paasjes, het ging heen en weer. Maar na 10 min werd er eindelijk gevoetbald en werd 4 keer gescoord voor de rust pauze.

In de pauze werd er Ranja en koffie voor de leiding nog even besproken wat er nog beter kon. Tweede helft begon Opende direct druk te zetten en voetbalde zoals we gewend zijn van deze boys. Opbouw vanuit achteren via berend of Jilco en dan via het midden naar Christian die het spel weer goed verdeelde via de vleugelspelers Johan en Alwin. Die weer gebruik maakten van de spitsen Menthe en Niels.

Maar door een counterballetje werden onze jongens nog even verrast door een tegen doelpunt van Anjum.

Max hield verder zijn doel verder schoon en er werd nog 3 keer gescoord door de jongens en kregen per ongeluk ook nog een doelpuntje kadoo. Met een ruime overwinning en eind uitslag van 8-1. Grote klasse aan het team en op naar de volgende ronde

Zitten nu bij de laatste 8 en kijken wie er nu uit de hoge hoed word getoverd. Top gedaan en op naar de volgende ronde.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht