Peender jeugd maakt zich weer op voor spetterend voorjaar!!!

Na prachtige wedstrijden te hebben gespeeld en gezien, werd begin december de najaarscompetitie afgesloten door de Peender jeugd. De afgelopen periode hebben de Peendermantsjes en Peenderfamkes weer massaal in de zaal geacteerd. Nog niet alle competities en toernooien zijn afgesloten, maar we kunnen wel stellen dat de Peenders zich ook hier weer positief hebben laten gelden.

Koning Winter is op zijn retour, of beter gezegd helemaal niet geweest, dus het wordt weer de hoogste tijd dat ons sportpark wordt overspoeld door de Peender jeugd!! Niks mooier dan een onder het genot van de voorjaarszon en een bakje koffie genieten van de “rode jeugd brigade” op ons eigen sportpark!!

Opende B1

Deze Peenders zijn alweer een aantal weken op het veld bezig en hebben de 1e officiële wedstrijd van 2016 al achter de rug. Vorige week was Rottevalle de tegenstander in het bekertoernooi en moesten onze boys een nederlaag slikken. Inmiddels kan het vizier op de competitie gericht worden en met wedstrijden tegen Buitenpost B3, Drachtster Boys B5, Frisia B4, MKV’29 B2 en VenV’68 B1 verwachten we weer mooie resultaten.

Opende C1

Ook deze knapen zijn onder leiding van Wijnand alweer enkele weken in training. Zij hervatten morgen hun competitie met een thuiswedstrijd in de streekderby
tegen SJO Jong Harkema en willen in de 2e helft van het seizoen de aansluiting maken met de subtop.

Opende MC1

Tijdens de zaalperiode pakten zij tijdens het Univé gala te Leek de hoogste podiumplaats en dat smaakt de dames zeker naar meer!! In een competitie met Aduard MC1, Gomos MC2, De Heracliden MC1 en Tynaarlo MC1 zal de strijd worden aangegaan voor niks minder dan de titel.

Opende D1

Ongeslagen kampioen tijdens het najaar, in de zaal al minimaal verzekerd van 2x het podium en met op dit moment een (nog) gedeelde koppositie zijn de Peendermantsjes tot op heden goed bezig. Ook in de Zeister bossen is dit niet onopgemerkt gebleven en in een competitie met Bakkeveen D1, Drachtster Boys D5, Drogeham D1 en RFW D1 treffen de boys een zeer uitdagende competitie met louter kampioenen.

Opende D2

Met een prima debuut op het grote veld tijdens de najaarreeks, een zeer verdienstelijke 2e plaats, willen de boys deze lijn graag doortrekken. Dit zal dan moeten in een competitie met GAVC D1, Oldeboorn D1, ONR D2, Rottevalle D2 en SJO WTTC D2.

Opende MD1

Deze Peenderfamkes staan ook al weer te trappelen om volle bak los te gaan op het veld. Morgen is Zuidhorn MD1 de opmaat naar de start van het voorjaar. In een competitie met Boornbergum’80 MD1, Drachten MD1, Friese Boys MD1, Gomos MD1 en Marum MD1 zullen de meiden zich zeker weer onderscheiden!!

Opende E1

Een superieur najaar afgesloten met de titel heeft deze boys een treedje hoger gebracht. Tijdens het voorjaar komen zij nu uit in de 1e klasse en met tegenstanders als Drachtster Boys E4, Hardegarijp E1, Oerterp E1, RWF E1 en De Sweach D1 mogen de Peenders vol aan de bak. Ook in de beker zijn de boys nog actief, op zaterdag 27 februari nemen ze het in thuiswedstrijd op tegen Grijpskerk E1, met als inzet een plaats in de kwartfinale!!!

Opende E2

De boys starten furieus dit seizoen en met een plaats in de middenmoot werd het najaar goed afgesloten. Met tegenstanders als Bakkeveen E1, ONB E4, Suameer E1 en De Sweach E2 zullen zij proberen dat kunststukje op zijn minst te herhalen.

Opende E3

Deze toekomstige toppers nemen het tijdens het voorjaar op tegen Drachtster Boys E7, ODV E1, ONT E3, RWF E2 en SJO Broekster Walden E2 en zullen zich zeker weer nadrukkelijk laten gelden.

Opende E4

Deze Peendermantsjes gaan het opnemen tegen Kollum E5, RWF E3, SJO Bergum BCV Combinatie E8, SJO Feanstars E5 en Zwaagwesteinde E3. Met mooie streekderby’s en een heuse “slag om de skieding” wacht ook hun weer een mooie en uitdagende competitie.

Opende F1

Deze jonge groep Peenders laten zich steeds meer en meer gelden. Zij gaan het opnemen in hun competitie tegen Friese Boys F1, Friese Boys F2, Kollum F2, RWF F1 en SJO Bergum BCV Combinatie F3.

Opende F2

Deze groep youngsters maken het Westerkwartier weer onveilig in de Fairplay competitie. Met tegenstanders vanuit Grootegast, Zuidhorn, Niekerk, Grijpskerk, Aduard en Buitenpost zullen zij ook nu weer de Peender eer hoog houden!!

Opende MP1, MP2 en MP3

Deze allerjongste Peendermantsjes en Peenderfamkes acteren ook tijdens het voorjaar weer op het podium van “4x4 in het Westerkwartier” Met meerdere wedstrijden op 1 dag een garantie voor enorm veel plezier!!!

Trainingen

De B- en C-junioren zijn inmiddels al weer druk in training. Maandag 15 februari starten de MC, MD- en D-pupillen weer met de veldtrainingen en vanaf woensdag 17 februari sluiten de E- en F- pupillen aan op het trainingsveld. Tenslotte hervatten de minipupillen de veldtraining weer vanaf woensdag 2 maart.

Kortom, de Peender jeugd is er klaar voor en mogen zich weer opmaken voor een mooi en spetterend voorjaar. Uiteraard rekenen de Peendermantsjes en Peenderfamkes weer op veel support langs de lijn.

Namens de jeugdcommissie wensen we alle spelers, vrijwilligers en supporters weer veel voetbalplezier en succes tijdens het komende voorjaar!!

Jeugdcommissie VV Opende.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht