Crisis bij peender heittie’s??

Afgelopen vrijdag stond speelronde twee op het programma en mocht er in Augustinusga aangetreden worden tegen Kollum, ASC en de Lauwers.

Na de winst tegen ASC (2-0)werd er gesproken over contractverlenging van coach Van Doezum en het leek ook allemaal mooi deze avond, echter pakten er te ‘mooie luchten’ zich uit boven ‘Stiensgea’ en hadden de manschappen van Gerrie hier vervolgens meer oog voor dan de tegenstanders die nog volgden.

Nederlagen tegen De Lauwers en Kollum (beiden 2-1) zorgen ervoor dat de Peender heittie’s voorlopig als hekkensluiter in de tussenstand naar bovenkomt. Is er dan sprake van een crisis bij de heittie’s? en hoe zit het met de eventuele verlenging van het contract van de coach? Tja de scribent is er nog niet over uit.

Er is een stijgende lijn in de resultaten te zien, de eerste avond werd er slechts 1 puntje behaald en nu al 3, wat betekent dit voor de volgende ronde. Aan coach Van Doezum de schone taak om de eventuele twijfel weg te nemen en de manschappen weer op scherp te zetten voor de volgende ronde. Deze is over 3 weken in ons eigen Opende. Mogelijk dat er dan ook al meer duidelijkheid valt te geven over de aanstelling van Van Doezum.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht