Gedieksters sterker dan JO-9

Gedieksters sterker dan JO9-3
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Gorredijk op het programma. Een tegenstander waar we eerder met veel moeite een gelijkspel uit het vuur sleepten. Zaterdag trok Opende aan het kortste eind en werd er met 2-4 verloren.
Vooraf werd duidelijk gemaakt dat we vandaag hoog druk zouden zetten en zouden proberen de mannen ‘ût de Gediek’ meteen vast te zetten,dit deden we ook en al snel werd een uitrap van de keepster in eenmaal geretourneerd, de paal stond echter in de weg. In het vervolg wist deze paal Gorredijk nogmaals redding te brengen.
Gorredijk kwam er zelf ook vaker uit en wist, na een te zachte terugspeelbal op de keeper, op 0-1 te komen. Even was Opende het kwijt, maar toch kregen we ook weer kansjes. Gorredijk counterde echter naar de 0-2, maar nog voor rust werd de aansluitingstreffer uit een corner geproduceerd 1-2.
De jongens kregen één opdracht mee voor de tweede helft en dat was om alles te geven en dat deden ze. De Gedieksters waren iets sterker en groter, maar Opende zette hier een enorme vechtlust en prima voetbal tegenover. Uit een corner kwamen we op 2-2 en even dachten we dat ‘De Gediek’ zou knakken, maar het laatste woord was aan hun. Eerst werd het 2-2 en net voor het scheiden van de markt werd uit een uittrap, die door de midden werd gespeeld, de 2-4 op een formidabele manier binnengeschoten.
Volgende week wacht de laatste wedstrijd van het seizoen. In Lippenhuizen wordt dan alles op alles gezet om de een positie bij de eerste drie in de competitie te bemachtigen.
Spelers: Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Levi de Wit, David Graansma, Colin Hiemsta en Jurre de Bruin.
Peender goals kwamen deze week van: Eigen doelpunten tegenstander 2x.
Speler van de Week: Silas Mulder. Je ging ook vandaag weer voorop in de strijd. Je kunt je mannetje ‘fysiek’ al heel goed staan en begint als jongeling de achterhoede al te coachen en goed neer te zetten.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht