Harkemase Boys JO9-5 niet opgewassen tegen Peendermantsjes JO9-2

Zaterdag wachtte de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Het meidenteam van ‘de Boys’ was de tegenstander. De peendermantsjes overklasten deze meiden en gingen uiteindelijk met een 2-23 huiswaarts.

Al in de eerste helft lukte het alle Peender spelers, inclusief keeper Finn, om op het scoreformulier te komen. Een prestatie van formaat wat in de rust ook besproken werd. De Boys starten vanaf het beginsignaal met 7 speelsters en tijdens de rust werd besproken dat het toch wel druk op het veld werd. De tweede helft starten wij daarom ook maar met 5 spelers, waardoor we weer meer ruimte zouden krijgen.

Het team bleef goed in positie lopen en daardoor bleven de mannen ook maar scoren, zelfs toen ‘twee broers’ van de meiden van de boys mee mochten spelen, werd er nog in de score uitgelopen.

Volgende week wacht, tenzij we nog hoger ingedeeld worden (hopelijk leest de KNVB onze wedstrijdverslagen ook), thuis de wedstrijd tegen Niekerk JO9-2. Deze tegenstander kennen we nog uit de beker en doelstelling voor volgende week zal zijn, om het dan ‘nog beter’ dan in de eerste wedstrijd tegen deze opponent te gaan doen.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra en Finn van der Veen.

Peender goals kwamen deze x van van: Ruben (5x), Milan (8x), Hendrik (4x), Lars (3x), Finn (1x), Lieke (1x)  en een eigen doelpunt van de tegenstander.

Speler van de dag: Hendrik Vlastuin: Liet vandaag wederom zien over een goede dribbel te beschikken en al z’n goaltjes mee te pikken. Ook het in de positie blijven lopen gaat al steeds beter.