Jan Swieringa toernooi

Komende week is het weer de beurt aan de Peender jeugd. De toernooi commissie van VV Opende heeft ook voor dit jaar weer het inmiddels befaamde “Jan Swieringa” jeugdtoernooi op de speeldagen kalender geplaatst. Vanuit de regio zijn er weer veel teams die richting de Peen vertrekken om het op sportpark Olde Wieren tegen elkaar op te nemen. Dit jaar wordt het toernooi gehouden vanaf maandag 15 mei tot en met zaterdag 20 mei.

Aangezien de velden deze week alle avonden bezet zijn, is er dan geen training voor alle teams van VV Opende.
Op de maandagavond, 15 mei, wordt de opening van het toernooi verzorgd door de Peendermantsjes van F1, F2 en F3. Samen met teams van Marum, Grootegast, Feanstars, Jong Harkema, VVT en BCV gaan zij strijden om de felbegeerde ereplaatsen.
Op de dinsdagavond, 16 mei, nemen de E pupillen van VV Opende bezit van de velden en gaan deze de Peenders de strijd aan met de teams van Jong Harkema, Grootegast, VVT, Feanstars en Marum.
De woensdag, 17 mei, is gereserveerd voor de Peender D-pupillen. Zowel de D1 als de D2 komen dan in actie en zij zullen samen met de teams van Grootegast, Jong Harkema, Feanstars, Jong Harkema en VVT de podium plaatsen gaan verdelen.
Op donderdag, 18 mei, komen de zowel de meiden als de jongens van de C junioren in actie. Zij zullen de strijd aangaan met de teams van Grootegast, Jong Harkema, SVMH Boerakker, Drogeham, VVT, Marum, Feanstars en Buitenpost.

De vrijdagavond, 19 mei, is gereserveerd voor de A- en B- junioren. Samen met de teams van ONT, Jong Harkema, Feanstars, ONB, Grootegast, Kollum en VIOD gaan zij strijden om de hoogste podiumplaatsen.
De sluiting van het toernooi wordt verzorgd door de Peender H-pupillen. Op zaterdag, 20 mei, zal ons sportpark weer overspoeld worden door vele teams uit het Westerkwartier en inmiddels ook al ver daar buiten!!
Voor een ieder die met de auto richting ons sportpark komt, hou er rekening mee dat de kruising Provincialeweg / Verbindingsweg afgesloten is. Via de Kaleweg en dan de afslag nemen naar de Verbindingsweg is het sportpark te bereiken met de auto.
Dankzij de hulp en inzet van vele vrijwilligers hebben Henk Veenstra en Jan Westra weer een mooi toernooi in elkaar gezet en kunnen we weer uitzien naar een mooie week met volop spetterend jeugdvoetbal!!! Op de verschillende speelavonden zal de bal beginnen te rollen om ca. 18.00 uur en op de zaterdag ochtend zal dit omstreeks 9.00 uur zijn.

Alle deelnemende teams veel succes gewenst en we hopen weer op veel belangstelling tijdens de verschillende speeldagen!! Tot ziens op en rondom de sportvelden van VV Opende.

Toernooi commissie VV Opende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht