JO9-2 extreem efficiënt tegen buur GSVV

In de eerste competitieronde troffen de manschappen van coaches Spa en Klaver buur GSVV. Na een spannende en gelijkopgaande eerste helt lieten de jongens in de tweede helft geen spaan heel van de buurmannen (11-4).

Opende startte na drie klinkende bekeroverwinningen ietwat afwachtend aan de wedstrijd. Dit was de verdienste van de tegenstander, die liet zien dat zij veel scherper en feller waren dan de bekertegenstanders die Opende had getroffen. Nadat Opende in de gaten kreeg dat men een tandje bij moest zetten en coach Spa met een meesterzet het tactisch iets omzette, zetten de mannen na een 1-3 tussenstand orde op zaken. Nog voor rust werd de schade weggewerkt en met name in de tweede helft lieten deze ‘youngsters’ zien extreem efficiënt te kunnen zijn.

Dit alles ging gepaard met oogstrelend voetbal. De deze keer keepende Lieke, liet zien dat ze beschikt over de kwaliteiten die ze in haar familie ook kent van Stephanie. Finn en Ruben waren rotsen in de branding en tikten de bal achterin al heerlijk heen en weer. Eenmaal naar voren zorgde Lars dat er geen tegenstander de rust kreeg om ook maar aan aanvallen te gaan denken en Hendrik en Milan lieten zien over een goed  ‘torinstinct’ te beschikken.

De komende weken hopen we deze stijgende lijn door te zetten en nog meer ballen na te coachen en ons aan te bieden zonder bal. Het team laat nu al zien over vele mogelijkheden te beschikken en het is voor de trainers en coaches dan ook fijn om met deze groep te werken.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra en Finn van der Veen.

Peender goals kwamen deze x van van: Ruben (2x), Milan (6x), Hendrik(2x) en een eigen doelpunt van de tegenstander.