JO9-2 overtuigend door naar volgende bekerronde

In een nieuw seizoen, waarin vier kabouters de overstap hebben gemaakt naar een iets groter veld en grotere doelen en de overige drie ervaren JO9- krachten de selectie compleet maken, heeft dit zevental een droomstart in de beker gemaakt.

 Drie klinkende overwinningen op achtereenvolgens FC Grootegast JO9-3 (22-0), Niekerk JO9-2 (14-3) en Harkemase Boys JO9-4 (7-0) zorgen ervoor dat dit zevental overtuigend door mag naar de volgende bekerronde.

 De leiders Spa en Klaver hadden dit vooraf niet verwacht. “Doordat er vele nieuwe gezichten bij zijn gekomen is het toch altijd even afwachten hoe het team het oppakt, maar ze doen het fantastisch”. De meid en jongens weten al goed samen te spelen en goed positie te houden. Dit samen met een portie werklust en technisch vermogen zorgt ervoor dat de nieuwe spelertjes zich snel aanpassen en dat de gearriveerde krachten van dit team zich door blijven ontwikkelen.

 De komende week wacht de eerste competitiewedstrijd. Het is nog even afwachten tegen wie, want er wordt nog geprobeerd om dit unieke clubje spelers een niveautje omhoog te brengen, zodat het team iedere week volop aan de bak kan en een volgende stap in hun spel kan maken.

 Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Nor Aldeen Fahkra, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra en Finn van der Veen.

 Peender goals kwamen in de bekerronde van: Ruben (9x), Milan (14x), Finn (6x), Lars (6x), Lieke (1x), Hendrik (6x) en een eigen doelpunt van de tegenstander.

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht