JO9-3 niet opgewassen tegen Bergums dynamiet

Na het verlies van verleden week startte de equipe van Spa/Klaver zaterdag weer met veel plezier aan de volgende (wed)strijd. In Bergum moest men het opnemen tegen het plaatselijke jeugdcombinatieteam. De koploper liet zien waarom dat zij daar staan en won terecht met 8-0.

De eerste tien minuten startte Opende slecht en al snel stond er een 3-0 stand op het scorebord. Daarna herpakte Opende zich en kreeg het ook een aantal kansjes. Gescoord werd er echter niet en BCV/Bergum deed dit voor rust nog eenmaal (4-0).

In de rust werd ons een heerlijke banaan en ranja aangeboden en spraken we met de jongens af nog sneller te schakelen en weer onze uiterste best te doen. In diezelfde tweede helft wist de tegenstander nog vier keer met ‘dynamiet uit de schoenen’ te scoren (8-0).

Wij deden echter heel goed mee en kregen na afloop dan ook de complimenten van hun leiders. De gemiddelde leeftijd van onze jongens lag zo’n twee jaar onder die van de Bergumer Jeugd en dit maakte net het verschil. De jongens leren ook heel snel en ook in deze wedstrijd moest er weer sneller gehandeld worden en dit gaat met sprongetjes steeds beter.

Spelers: Jurre de Bruin, Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Levi de Wit, David Graansma en Colin Hiemsta.

Speler van de Week: Jurre de Bruin.  Keepte, ondanks de acht tegengoals, een dijk van een wedstrijd en we zullen je de komende weekjes dan ook echt gaan missen. Na je operatie hopen we je snel weer in het rood-witte tenu te zien.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht