Ledenvergadering

Geachte leden van V.V. Opende,

Woensdag 8 november 2017 a.s. wordt de algemene ledenvergadering gehouden van V.V. Opende om 19.30 uur in de Veste. Alle leden worden hiervoor van harte uitgenodigd.
Alle leden waarvan het email adres bekend is bij het secretariaat krijgen de agenda, de notulen en het jaarverslag toe gemaild. Voor de mensen die geen email hebben, kan er een pakketje worden opgevraagd bij het secretariaat. Ook zullen er pakketjes in de bestuurskamer liggen.
Voor leden die wel email hebben maar geen uitnodiging hebben ontvangen via de mail, graag een berichtje naar secretariaat@vvopende.com want dan is er helemaal geen email adres bij ons bekend of er staat een verkeerd email adres in onze administratie.

Daarnaast willen we er graag nog even op wijzen dat we nog naarstig op zoek zijn naar een secretaris. Mocht deze vacature niet opgevuld worden, wordt het voor het bestuur lastig om het secretariaat op orde te houden. Dus hebt u vaardigheden op dit gebied, meld u aan bij een van de bestuursleden. Het bestuur en het reilen en zeilen van de vereniging is ons aller verantwoordelijkheid en hoe meer mensen een taak vervullen in het geheel, hoe makkelijker het voor iedereen wordt.

Met vriendelijk groet,
Namens het hoofdbestuur
Gonda Storteboom
Secretaris V.V. Opende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht