Opende in tamme vertoning naar gelijkspel

De ene week is de andere niet en dat bleek ook afgelopen zaterdag weer. Speelde Opende verleden week nog een dijk van een partij,  afgelopen zaterdag was de wil er wel maar ontbrak het aan dat stukje extra wat de Van der Veen equipe toen wel had (1-1).

Verzachtende omstandigheden waren er voor Opende in de vorm van dat sterkhouder Zuiderveld lichtgeblesseerd was . Verder werd Henk Veenstra ten faveure van Wildeboer buiten de ploeg  gehouden. Dit  na de prima partij van Wildeboer van vorige week. Dezelfde  Wildeboer was het die het publiek liet schrikken. Kort voor rust moest hij het speelveld verlaten en dacht men eerst aan een zware blessure. Gelukkig kon Wildeboer zelf de weg naar de kleedkamer bewandelen.

In de tweede helft was het de verbeten invaller Henk Veenstra, die op zijn befaamde manier doel trof. De tank forceerde de 1-0, maar lang kon Opende hier niet van genieten. Keeper Groen was kansloos op een perfect uitgevoerde lob van één van de voorwaartsen van ODV.

Daarna probeerden beide teams wel de overwinning te forceren, maar tot kansen kwamen beiden niet meer en zo kon het dat deze tamme wedstrijd eindigde in een uitslag waar beide teams vrede mee konden hebben, 1-1.

Volgende week reizen de ‘Peendermantsjes’ naar BSVV (Bovensmilde) om daar weer punten te sprokkelen op weg naar een ‘veilige’ plek in de eindrangschikking.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht