Opende JO17-1 sluit bekercampagne af met een ruime winst partij!!!

         VV Opende JO17-1 samenvatting beker                                                                          

Opende JO17-1 sluit bekercampagne af met een ruime winst partij!!!

Nieuw seizoen, ander team samenstelling, het is altijd even zoeken zo op de eerste trainingen. En voordat je het weet, gaat het er al weer om in de eerste serie beker wedstrijden.

Van uitstel komt afstel…

De opening van het seizoen was een thuiswedstrijd tegen het onbekende Amicitia. Waar tijdens de zomer periode hard gewerkt is om onze velden in topconditie te krijgen en houden, ging men er in de stad er vanuit dat er hier niet gespeeld kon worden. Daags voor de wedstrijd meldde men zich dan ook af en was het niet mogelijk om tot een goed alternatief te komen. Op basis daarvan werd besloten de punten in Opende te houden en later in het seizoen nog maar eens een onderling oefenpotje te  spelen.

Zeperd in Zuidhorn…

Een weekje later werden de boys in Zuidhorn verwacht om het daar op te nemen tegen de plaatselijke JO17-2. De eerste 10 minuten kon men de thuisploeg nog enigszins volgen, maar de rest van de wedstrijd verliep vrij kansloos voor onze boys. Ondanks alle goede bedoelingen wou het vandaag niet lukken. De pijntjes in de benen, liezen en kuiten stapelden zich verder op en uiteindelijk moest er een harde 7 – 0 nederlaag geslikt worden. Gelukkig zien we deze ploeg op zaterdag 13 oktober terug in de competitie en kunnen we dan op eigen veld revanche nemen.

“Slag om Doezumertocht”……

Na de pijnlijke nederlaag van vorige week moest er vandaag revanche worden genomen. Dit moest dan gebeuren in een echte streekderby, want de buren van Grootegast waren vandaag de tegenstander. De boys hadden vooraf een aantal duidelijke opdrachten meegekregen en wisten die vandaag goed uit te voeren. Al snel viel de 1e goal en waren het onze boys die domineerden. Hierdoor waren er flink wat kansen en ook goals te noteren. Na het laatste fluitsignaal van de inmiddels “Strompelende” arbiter stond er een 7 – 0 eindstand op het scorebord.

Einde van de bekercampagne……

Langs de lijn was tussen het publiek ook de “har(ry)de kern” weer aanwezig. De druk was de afgelopen week al opgevoerd vanuit die colonne, want de senior van deze groepering werd als spion op het trainingsveld geposteerd afgelopen week. Na afloop werd het technisch duo dan ook even apart genomen door beide heren. “Hmm, utskakeld wurde yn de poule fase beker…, dit hawwe wolris better sjoen…, yn competitie ferwachtsje we meer”

Komende zaterdag wacht er voor de boys een thuiswedstrijd. Tegenstander in de competitie opening zijn dan de lokale helden van Roden JO17-2.

Forza Peendermontsjes!!!!
“De Peendergoal(s) werden vandaag over de lijn gewerkt” door: Roan Alssema (2x) Sander Doetjes (2x) Jelle Brink (1x) Stephan Karst (1x) en Stefan Snip (1x)

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht