Opende JO9-3 bindt ook ONT aan de zegekar

 

Afgelopen zaterdag stond de strijd om de ‘Peen’ op het programma.  Deze werd beslecht in het voordeel van de Peendermantsjes uit de Grinzer Peen, 0-8

De tweede wedstrijd van de competitie werd er om tien uur afgetrapt in de Smellinger Peen, al gauw lieten de mannen van Spa en Klaver zien waar ze deze week op getraind hadden. Kaatsen, spelen en weer aanbieden. Het was deze wedstrijd een lust voor het oog om naar te kijken.

Bij rust was al een veilige marge van 0-3 bereikt en in de tweede helft bouwden de jongens dit gestaag uit. De 0-5 was er één uit het boekje, een driedubbele één-twee-combinatie ging er vooraf aan de verwoestende doeltreffende uithaal van Levi.

De spaarzame momenten dat ONT er uitkwam stond onze laatste man, samen met de middenvelders goed in positie en de honger naar het veroveren van de bal was geweldig om te zien. Ook de keeper deed weer goed zijn werk en bij de doeltrappen werden de ballen al keurig naar de zijkanten gewerkt.

Volgende week wacht een thuiswedstrijd en dan staat al vroeg in de competitie de return tegen Jubbega op het programma. De aftrap zal zijn om 9.00 uur.

Spelers: Jurre de Bruin, Silas Mulder, Wouter Agsteribbe, Ruben Spa, Milan Klaver, Levi de Wit en Colin Hiemsta.

Peender goals kwamen deze x van: Ruben (1x), Levi (1x), Milan (5x) en Colin (1x).

Speler van de Week: Levi de Wit.  De flits van Opende, altijd snel in de voorwaartse beweging. Je gaat al steeds harder schieten en passen en daardoor ben je (bijna) niet af te stoppen door de tegenstander!

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht