Presentatie nieuwe trainingspakken

Presentatie nieuwe trainingspakken jeugd vv Opende

Op Zaterdag 7 oktober is door de activiteitencommissie van vv Opende de presentatie van de nieuwe trainingspakken voor de jeugd van vv Opende georganiseerd. Corrie de Vries en Ria de Jager zetten op deze dag de jeugd en de aanwezige sponsoren in het zonnetje.

Het verstrekken van de nieuwe trainingspakken voor de complete jeugdafdeling van vv Opende is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren en de diverse sponsoracties.

Zo heeft Opende de afgelopen jaren de bedragen welke zij binnen heeft gehaald met de jeugdsponsoractie van de Poiesz opzij gezet,om tijdens het 70-jarig jubileum de jeugdleden van iets blijvends te kunnen voorzien. Dit heeft geresulteerd in een uniek,70-jarig jubileumtrainingspak, voor de gehele jeugdafdeling.

Vanuit Stichting de Stjelp uit Opende is hier een bedrag voor toegekend en voor de overige middelen is een beroep gedaan op de trouwe hoofdsponsor van vv Opende: Ytsma Livingworld uit Opende.

Op 7 oktober werden de aanwezige sponsoren en jeugdleden in het zonnetje gezet. Vooraf aan de aftrap van Opende 1 – Veenhuizen 1 was er een mooie speech en dankwoord aan de sponsoren. Hierna gingen de sponsoren, jeugdleiders en de jeugdleden samen met de dames uit de activiteitencommissie op de foto

Foto's van Florin van der Zee.

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht