VV OPENDE DOET MEE AAN DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE!

Rabobank Drachten Friesland Oost wil verenigingen en stichtingen in de regio steunen door middel van de Rabobank Clubkas Campagne. Ook VV Opende heeft zich hiervoor ingeschreven.

Nu is het zaak zo veel mogelijk stemmen van leden van de Rabobank Drachten Friesland Oost te verzamelen want dat levert een zo hoog mogelijk bedrag op voor de clubkas.

 

Vanaf 13 t/m 27 juni kunnen leden van de Rabobank Drachten Friesland Oost een stem uitbrengen.  Mensen die lid zijn van deze bank, zullen bericht krijgen via de bank dat ze mogen stemmen en hoe dat in z’n werk gaat.

Bij deze willen we de leden van onze vereniging die ook lid zijn van de genoemde bank oproepen om een stem uit te brengen op VV Opende want iedere stem is geld waard voor VV Opende. En als familie/vrienden/buren/kennissen enz. ook lid zijn van deze bank, zou je kunnen proberen om hen ook over te halen om op VV Opende te stemmen

Ieder lid krijgt 5 stemmen waarvan je 2 stemmen per vereniging mag uitbrengen. Van het geld wat de campagne opbrengt, zullen trainingspakken voor de jeugd worden aangeschaft.

 

WIL JE VV OPENDE STEUNEN ALS LID VAN DE RABOBANK DRACHTEN FRIESLAND OOST, DAN ZIEN WE JE 2 STEMMEN GRAAG TEGEMOET!!

 

In Opende zijn meerdere verenigingen en/of stichtingen die meedoen aan deze campagne. Denkt u ook aan hen bij het uitbrengen van uw stemmen?

 

Het Hoofdbestuur

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht