Zwaagwesteinde JO9-2 maatje te groot voor Opende JO9-2

Na 8 opeenvolgende dikke overwinningen wachtte afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen Zwaagwesteinde JO9-2. Deze wedstrijd was er geruild met onze eigen JO9-1, zodat de mannen ook eens konden ruiken aan het twee klasse niveau. Twee klasses hoger dan waar we normaal onze wedstrijden in voetballen.

 Vooraf werd er al gemeld dat het tempo wat hoger zou liggen en dat de Readsjes de duels niet zouden mijden. Dit was ook het geval en Zwaagwesteinde schoot uit de startblokken. Toch liet Opende zien dat men voetballend best mee kon. Diverse malen werden er goede aanvallen opgezet, waren er leuke dribbels, werd er goed overgespeeld en ook doeltreffend uitgehaald.

Gerust werd er met een 2-6 tussenstand en in de tweede helft werd er een zelfde score aan het resultaat toegevoegd, waardoor er een 4-12 nederlaag kon worden doorgegeven aan mister Kraaijinga.

 Een nederlaag met perspectief. Want wat hebben onze jongen gevochten en ook al meteen geleerd dat er in een hogere klasse sneller gespeeld en strakker gespeeld moet worden en dat je allemaal scherp dient te zijn.

Een compliment voor de vechtlust van de mannen en het blijven gaan voor een klein succesje. Volgende week wacht de eigen competitie weer en gaan we er, met de beide voetjes op aarde staand, weer tegenaan.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra, Finn van der Veen, Noraldeen Fakhra en Sem bos

 Peender goals kwamen deze x van de voet van: Ruben (2x), Lieke (1x) en Finn (1x)

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht