Beste sponsoren van vv Opende,

Beste sponsoren van vv Opende,

Live muziek na Opende-Boerakker op 18 mei:
Het seizoen 2018/2019 nadert zijn einde en traditiegetrouw eindigen we de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal met live-muziek. Douwe Kamminga zal aanstaande zaterdag vanaf 16.00 uur na de wedstrijd vv Opende-Boerakker de aanwezigen van een vrolijke noot voorzien.

Wij nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De verschillende bestuursleden van de sponsorcommissie zullen jullie aanstaande zaterdag weer opwachten met twee consumptiebonnen. Mocht je hun missen, zoek ze dan even op in de kantine.

Familiedag vv Opende op 29 juni: Ook vinden jullie bijgaand de flyer van de familiedag. De gezelligste dag van het seizoen komt er weer aan. Heb jij je al opgegeven voor het mix-toernooi, maar zeker ook voor de afsluitende BBQ? Meld je hiervoor bij Baukje Oosterbaan op 06-57985152. Aanmelden kan nog tot en met 1 juni.

Nieuw subsponsorpakket:


Graag willen we jullie wijzen op de mogelijkheid om subsponsor te worden bij vv Opende. De sponsorcommissie heeft in de eerste maanden van 2019 naast het werven van veel nieuwe bordsponsoren een pakket opgesteld wat vanaf het nieuwe seizoen 2019/2020 in gebruik zal worden genomen.

In het pakket zitten een aantal elementen welke nieuw zijn bij de club en het totaalplaatje zorgt voor een groot bereik, waarbij bij iedere thuiswedstrijd middels de advertentie in de Streekkrant en het delen van het wedstrijdaffiche vele duizenden mensen worden bereikt.

Interesse?? Neem hiervoor contact contact op met Ria van der Meer (06-41825771) of Lubbe Klaver (06-46948725)

Wij willen jullie alvast een goed einde van het lopende seizoen wensen en hopen jullie op één van de aangegeven dagen te mogen begroeten in onze sfeervolle kantine.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie van vv Opende,

Janine Stuivinga
Marcel Hiemstra
Sikke van Dekken
Hein Bouma
Ria van der Meer
Henk Storteboom
Tineke Rodenboog en
Lubbe Klaver

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht