Bloed, zweet en plezier bij 35+1

Vrijdagavond was het weer zo ver de heitie's mochten zich weer in het voetbal tenue hijsen.
Aangezien er nog al wat afmeldingen waren moest er weer wat heen en weer gebeld worden om een team om de been te krijgen.
Na het verslag van de vorige ronde had de man uit het zuid zich al aangemeld om mee te doen dus dat scheelde alweer een speler.
Bij de overige teamleden was er nogal twijfel of hij wel fit genoeg zou zijn ? Maar ja genoeg spelers was het belangrijkste.
Maar in de tussentijd kwam er nog meer nieuws uit het zuidelijk gedeelte. Waar we in het centrum de keuvelaer hebben, is het in het zuid het Olle Wieven neis. Geen blaadje of een boekje maar eem om de toafel ient cafe. En zo kwam het nieuws naar buiten dat er een man in joggingpak twee keer per dag in de park'n zien was met kapuchon strompelend en boks bewegingen makend. Was dit de rambo of zo ? Voor vele omwonenden een raadsel maar in de kleedkamer niet meer voor de heitie's, kerel wat was die man afgetraind. Na wat tactisch nieuws van de coach kon begonnen worden tegen Niekerk. Gelijkwaardig spel, beide ploegen wisten niet te scoren en zo werd de bril stand genoteerd. De tweede wedstrijd was tegen Grootegast en net als in de eerste wedstrijd speelden de Peenders fantastisch en wisten nu twee keer te scoren. Drie punten en wederom achter in de nul zorgden voor voldoening bij de heitie's. Zo nu eerst een pauze, even bloed en zweet wegspoelen en dan weer aan de bak tegen Roden. Waar iedereen dacht aan een zwaar potje was dit gezien de eindstand niet te zien. En ik kan u vertellen dat deze ruime 5-1 overwinning te danken was aan het fantastische samenspel van de Peenders. Als de bal op rechts was dan werd op links al geroepen geef hem maar heur ....... Ik kom .........kom..... er aan. De laatste wedstrijd was tegen VEV en dit waren de betere van het toernooi tot nu toe. De Peenders deden het niet verkeerd en wisten zelf de kleine kansjes niet te verzilveren en doordat VEV gemakkelijke kansen kregen werden zij weer winnaar met 2-0. Tied veur de derde helft mannen. En daar werd nog even besproken dat wij leuk hadden gevoetbald, veul plezier en beleving in het spel en dat wij dan ook nog gemiddeld veel ouder zijn dan de andere teams. Forza. Hoogtepunt van deze avond het debuut van de chicken driver. Dieptepunt bereikte ons zaterdagmiddag toen ons ter ore kwam dat onze Vlasgarden in het gips was gezet. Naar horen zeggen van supporters door een gemene overtreding op de vrijdagavond. Fanatiek voetbal oke maar het hoeft geen schopperij te worden. Vrijdag 26 april kunt u ons bewonderen in Opende vanaf half acht met hopelijk veel plezier en geen blessures. Come on the peender heitie's 1.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht