Geert Wassenaar, en Tjerk en Minie van der velde werden als erelid benoemd.

Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie heeft de VV Opende een drietal steunpilaren van de vereniging op passende wijze geëerd.

Geert Wassenaar, en Tjerk en Minie van der velde werden als erelid van de vereniging benoemd.

Ze kregen bij deze een persoonlijk schild met het VV.Opende  embleem uitgereikt door voorzitter Jan Dikkers.

De onderscheidenen waren volledig verrast toen ze tijden de nieuwjaarstoespraak naar voren werden geroepen en natuurlijkkwam er ook emotie los.

 

Geert wassenaar werd geroemd om zijn al 38 jaar durende carrière als verzorger/materiaalman en vele andere werkzaamheden binnen de club.  En nog steeds verricht Geert tot ieders tevredenheid en met veel gedrevenheid  zijn taken.

 

Ook Tjerk en Minie zijn evenals van elkaar ook onlosmakelijk al decennia lang met de VV Opende verbonden. Minie als kantinemedewerker, koffieverkopen in de pauze schoonmaak werkzaamheden lid van de MOP ploeg . Tjerk is de meestertimmerman binnen de vereniging hij heeft o.a  de prachtige tafels in de kantine en de bestuurskamer gemaakt. Tjerk is bijna dagelijks op de olde wierden te vinden.  Afgelopen droge zomer waren de velden van de VV Opende  prachtig  groen dankzij de inspanningen van  Tjerk en zijn collega’s

We wensen deze Kanjesr namens VVOpende nog veel plezier bij de VV Opende

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht