Kennismaking nieuwe wedsecretaris VV.Opende

 

Ik ben Willeke Alssema-Frankes. Een echte Opendenaar en inmiddels 47 jaar. Ik ben getrouwd met Tinus en mem van Roan en Jacco, zij voetballen in de jeugd van v.v. Opende. Ik ben een echte voetbalmoeder en wil me graag gaan inzetten voor deze mooie vereniging. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de zorg, en de planning hiervan.

Binnen de vereniging ga ik me bezighouden met het wedstrijdsecretariaat van zowel senioren als de jeugd. Kees van der Molen gaat mij de komende weken wegwijs maken met de gang van zaken rondom het wedstrijdsecretariaat.

Kees heeft natuurlijk veel ervaring en een groot netwerk wat ik nog moet opbouwen. Graag wil ik in contact komen met leiders van zowel de senioren teams als de jeugdteams, maar ook met de scheidsrechters ( van de senioren).  Zodat we elkaar kunnen vinden als we elkaar nodig hebben.

Meestal ben ik zaterdags op het voetbalveld te vinden. Je kunt me gerust aanspreken. Mijn contactgegevens staan al op de website en ik kom graag eens op donderdagavond de bestuurskamer binnenlopen.

 

Willeke

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht