We kijken weer even terug op een weekendje voetbal

Bij de jeugd waren er veel klinkende overwinningen te zien. Thuis scoorden de JO13 en JO11-1 er vrolijk op los en samen maakten zij 25 treffers.

Voor Siebe van der Velde en zijn JO8 viel er na een 1-5 tussenstand een 9-6 overwinning te noteren.

Voor het duo Tony Spa/Lubbe Klaver was er het eerste winstpuntje in de eerste klasse. Hun JO10 speelde met 4-4 gelijk tegen Jistrum.

JO15-2 wist met 1-5 te winnen bij TLC en de JO17 kwam onder aanvoering van coach Jan Overwijk met een 0-3 overwinning thuis vanuit Veenwouden.

Bij de senioren verloor Opende 3 met 0-3 van de Wilper Boys. Deze wedstrijd werd iets eerder afgefloten omdat een speler van Wilper Boys achter een schier onmogelijke bal aanging en met een uiterste krachtsinspanning de bal niet binnen hield maar wel zijn knie uit de kom schoot. Beterschap vanuit Opende gewenst!

Opende 2 en 1 werden beiden afgelast.

Dan blijft er bij de senioren nog 1 team over en dat zijn onze dames. Zij wisten een overtuigende 0-4 winst mee te nemen uit ONT/Rottevalle. De dames blijven daardoor de ranglijst aanvoeren, maar weten dat een aantal teams in hun nek blijven hijgen. De komende twee weken staan er lastige wedstrijden op het programma tegen angstgegner Marum (waar de laatste competienederlaag van 2-0 op 17 november werd geleden) en VVI. Het is aan coach Dennis Ryan om de dames scherp te houden en klaar te stomen voor deze wedstrijden. Uiteraard dienen de dames dan zelf de resultaten te pakken waarbij er zo langzamerhand aan de ‘titel’ mag worden gedacht. De dames blijven bedachtzaam voor een missertje en zullen wedstrijd na wedstrijd kijken waar deze uitermate goede fase hun uiteindelijk brengt!

 

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht