Opende en ODV komen salonremise overeen

In een wedstrijd die meer spannend dan fraai was zijn Opende en ODV zaterdag niet verder gekomen dan een gelijkspel.

Beide ploegen waren verzwakt door een aantal blessuregevallen. Hierdoor was het in de beginfase aftasten van beide zijden.

ODV had met uitblinker Auke Linstra de gevaarlijkste man in hun gelederen. Hij werd deze middag knap bestreden door Richard Borger, waarbij het enige echte gevaarlijke optreden van Linstra door Eppie Pijpker gepareerd werd.

Voor Opende leek er in de 40’ste minuut vanuit een echte scrimmage gescoord te kunnen worden. Een kopbal van Eringa werd eerst geblokt, waarna een schot van Willemsen en Westerhof hetzelfde lot was toebedeeld.

In de tweede helft kwam het vuurwerk vanaf de kant. De twaalfde man had een aantal rookpotten aangeschaft en deze zorgden voor een fraaie aanblik.

Vuurwerk vanuit het veld was er nauwelijks, of het moet al een afstandspoeier van Jarno Westerhof zijn geweest, die op de borst van de gastenkeeper uiteen spatte

Na afloop konden beide trainers niet positief zijn over het resultaat, al waren ze het er beiden over eens dat een gelijkspel de verhouding was. We hebben beiden te weinig klaar gespeeld voor de goal was de nuchtere uitleg

 

van trainers Van Wijk en Hiemstra.

Voor beide teams breekt nu de winterstop aan, waarbij Opende na een moeizame start inmiddels op stoom is gekomen en mag hopen op een hoge eindklassering.

Daarvoor zal er na de winter weer hard gewerkt moeten worden en als de absolute wil er is om van iedere bal een succes te willen maken dan lijkt het jonge team nog hoge ogen te kunnen gaan gooien.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht