Steun vv Opende met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2019

anaf 11 februari t/m 7 april doet vv Opende weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz supermarkt.
Wij nodigen jullie allemaal uit om in deze periode boodschappen te komen doen in het Poiesz filiaal in de Peen.
Bij het boodschappen doen, ontvang je sponsormunten. Bij de uitgang staan kokers, waarbij er één van VVO bij is waar de munten in gedeponeerd kunnen worden. Hoe meer sponsormunten in de koker hoe hoger het sponsorbedrag voor onze Peendermantsjes en -wyfkes. Bovenaan het verlanglijstje van vv Opende staat dit jaar: extra minigoalTies voor op het traingsveld!
Hoe werkt de actie?
Bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen.
Wekelijks staan in de Poiesz voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor aanbiedingen waar u als klant van kan profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven en u profiteert ook nog eens van euro’s voordeel. Bijvoorbeeld 10 sponsormunten extra bij de wekelijkse Super Jeugd aanbieding. En 15 sponsormunten extra bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldig is.
in de week van 2 maart zal vv Opende de actie zichtbaar in de winkel promoten. Op zaterdag 2 maart (van 10.00-15.00) zullen we vanuit VVO met een aantal jeugdleden in de winkel aanwezig zijn om de actie extra te promoten.
Score en tussenstand
Ga naar www.poiesz-supermarkten.nl/jsa en kijk hoe onze vereniging ervoor staat. Hier wordt twee keer per week de actuele tussenstand van onze club gepubliceerd.
Let op! De “oude” Jeugdsponsormunten van voorgaande jaren zijn niet meer geldig en mogen niet in de koker gedeponeerd worden. De munten hebben dit jaar een blauwe rand waaraan ze herkenbaar zijn.
Klik op onderstaande link voor extra info over de actie en de aanbiedingen:
https://www.poiesz-supermarkten.nl/

Steun onze Club
Komt allen!!!!

Wij willen ook de andere verenigingen uit het dorp (oa korfbalvereniging OKO en Crescendo) veel succes toewensen!

Deel en like dit bericht en ding mee naar het winnen van een minidress of vaantje (naar keuze) van vv Opende! Winnaar wordt bekend gemaakt meteen na het aflopen van de actieperiode!

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht