Opende JO19-1 maakt zich op voor een spannend slotstuk van de competitie!!!

Met nog 1 speelronde te gaan zijn er nog 4 teams die aanspraak kunnen maken op het kampioenschap, waaronder onze eigen JO19.

 

Diverse scenario’s mogelijk…

Er zijn diverse scenario’s te bedenken vooraf, maar de boys zullen zelf aan de 1e voorwaarde moeten voldoen. Er zal gewonnen moeten worden in Leeuwarden tegen de lokale helden van Blauw Wit JO19-3. Ook zij hebben nog zicht op het kampioenschap, maar zitten in hetzelfde schuitje als de Peenders. Een overwinning is nodig en dan is het kijken naar de resultaten van Drogeham. Komende zaterdag is om 11.45 uur de aftrap in Leeuwarden.

 

Zij moeten nog 2 wedstrijden afwerken en willen zij zeker zijn van het kampioenschap dan moeten dat 2 overwinningen worden. De eerste partij staat komende donderdagavond op het programma en ook hun slotwedstrijd staat voor aanstaande zaterdag op het programma. Met 2 potjes in 3 dagen staat de druk er daar vol op!!

 

Het kan zelfs zo zijn dat wanneer Drogeham punten morst in de komende 2 wedstrijden en er geen winnaar komt in de onderlinge strijd tussen de Peenders en Blauw Wit het kampioenschap op de andere kant van de Skieding terecht komt… Het kan dus nog alle kanten op!!!

 

 

Forza Peendermontsjes!!!!

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht