Opende maakt zich klaar voor treffen tegen Velocitas

Nadat vv Opende na de winterstop al in actie is gekomen tegen Harkema Opeinde (1-2 winst), GSVV (2-3 verlies) en verleden week in actie kwam in het eerste competitietreffen van na de winter (OKVC 2-1 verlies) wacht aankomende zaterdag de sterke tegenstander Velocitas.

De heenwedstrijd eindigde in 4-1 voor Velocitas, waarbij Opende een 0-2 voorsprong liet liggen. Hierna herpakte “Velo” zich en liet het zien tot de titelkandidaten te behoren.

Nadat Opende goed uit de startblokken kwam in de competitie is het door de vele blessures in de laatste wedstrijden voor de winterstop en de eerste na de winterstop moeizaam aan Peender zijde. Het komt in deze fase weer aan op ouderwets bikkelen aan waarbij noodgedwongen a-junioren versneld worden doorgeschoven. Juist deze a-junioren lieten tegen OKVC zien hoe het kan en hoe het moet. De iets oudere garde liet het in deze wedstrijd afweten en zullen zich aanstaande zaterdag thuis willen herpakken.

Het zal druk worden op sportpark ‘De Olde Wierden’, omdat er in de wijde omtrek weinig competitievoetbal is. De wedstrijd start zaterdag om 14:30 uur!

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht