Opende weet wederom van ODV te winnen

In een wedstrijd waar voor Opende alleen nog de eer op het spel stond heeft Opende aan klantenbinding gedaan en ODV met 1-2 weten te verslaan.

In een wedstrijd waarin voor ODV nog alles op het spel stond kon Opende vrijuit voetballen. Waar dat verleden week niet lukte daar tapte de Hiemstra-brigade deze keer uit een ander vaatje.

Voor Opende wisten de pijlsnelle Erwin Henstra en Jarno Westerhof het doel te vinden. ODV probeerde er alles aan te doen om op gelijke hoogte te komen maar meer dan een treffer werd er deze middag niet gescoord. Dit was de verdienste van de achterhoede en met name Jarnick Gjaltema. De keeper wist met prachtige reddingen de gelijkmaker te voorkomen en daardoor de drie punten voor Opende in de wacht te slepen.

Voor Opende wacht volgende week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dan komt Boerakker op bezoek en zal er na afloop live-muziek in de kantine van Opende zijn.

Bij een goed resultaat kan Opende nog de vijfde plaats in de eindrangschikking bereiken. Daarvoor zal dan wel van en Boerakker en van ONR (uit) gewonnen moeten worden. De ploeg heeft dit seizoen enorme stappen gemaakt en waar het verleden jaar in de laatste wedstrijd tegen uitgerekend ODV zich veilig wist te spelen, daar is dit punt al weken terug beland. Opende kan zich voorbereiden op het volgende seizoen en in de laatste wedstrijden het publiek vermaken zoals men dat de meeste wedstrijden van het seizoen gedaan heeft.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht