Rest senioren en de dames goed aan het seizoen begonnen

Alle teams hebben momenteel 3 a 4 wedstrijden gespeeld in de jonge competitie.

Voor Opende 2 is er aan de hand van Rene Sienema en Karel Tjoelker een verjongingsslag ingezet bij het tweede elftal. Plezier staat daar dit jaar voorop en dit gaat tot dusver met resultaat gepaard. Het tweede elftal gaat momenteel dan ook aan kop in de reserve vierde klasse.

Het derde elftal had er in het begin van het seizoen moeite mee om van de 30 potentiële spelers 11 op papier te krijgen voor de wedstrijden. Inmiddels lijkt dit geschiedenis en de equipe van Erwin Mosselaar weet zich terug in de subtop van de reserve zesde klasse.

De dames draaien ook weer mee in de absolute (sub)top. Alleen ON bleek tot nu toe een tegenstander die een maatje te groot bleek. Bij de dames lijkt het erop dat het weer een vruchtbaar seizoen wordt. Hierbij wordt er sws uitbreiding verwacht van enkele teamgenoten. Al zullen die pas over een jaar of zeventien inzetbaar zijn????. Het team van Dennis Ryan en Jan Westra lijkt toch zeker weer in de race om eremetaal te gaan halen. Hierbij wordt er van wedstrijd naar wedstrijd bekeken wat er mogelijk is.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht