Teamindeling jeugdteams VV Opende seizoen 2019 - 2020.

Na de familiedag van afgelopen zaterdag zit het seizoen 2018 – 2019 zit officieel weer op, en als we de balans opmaken kunnen we terugzien op een weer zeer geslaagd en sportief seizoen bij onze jeugd. Onze jongens en meiden hebben zich weer nadrukkelijk laten zien en de vele supporters hebben weer volop kunnen genieten van de Peender jeugd!!!

In de afgelopen periode is er achter de schermen al weer hard gewerkt in de aanloop richting het nieuwe seizoen. Samen met de jeugdcommissie en technische commissie hebben in de afgelopen periode veel trainers en leiders meegedacht over de indeling voor het komende seizoen 2019/2020. Vanuit het overleg tussen de TC senioren _ jeugd is een gezonde doorstroom van jeugd naar de senioren ontstaan. Dit heeft uiteraard direct weer een relatie met de indeling van de verschillende jeugd teams in de hogere leeftijds categorieen. Mede dankzij de inzet van de leiders en trainers is het gelukt om ook nu weer tot een voorlopige indeling te komen. Elke indeling kent voor spelers en ouders mee- en tegenvallers, maar uiteindelijk is er een zo optimaal mogelijke indeling ontstaan voor de jeugdspelers van VV Opende.

Totaal bestaat de jeugdafdeling komend seizoen uit 9 teams, waarvan de JO19-1, JO17-1, JO15-1, en JO13-1 als 11-tal de competitie ingaan. De JO12-1 en JO11-1 gaan als 8-tal deelnemen aan de competitie. Onze JO10-1, JO9-1 en JO9-2 gaan als 6-tal in actie komen. Op dit moment hebben we nog geen volledige teams voor een JO8 en of JO7.

Deze voorlopige teamindeling is onder voorbehoud. De komende weken tot aan de start van het seizoen kunnen er nog steeds spelers bijkomen en/of vertrekken waardoor we e.e.a. moeten herzien en wat dus consequenties kan/gaat geven voor de onderstaande indelingen.


Selectie team JO19-1:
Raymon de Vries (k), Marnik vd Meer, Jarno Storteboom, Jarno van der Wal, Eise Drent, Jelle Brink, Sierd de Vries, Stefan Snip, Rick Westra, Thomas Elzinga, Roan Alssema, Jesse Ian de Jong, Collin Piersma, Mels Nauta en Carst Overwijk.

Selectie team JO17-1:
Stef de Jong (k), Erwin de Roos, Ide de Jong, Jerco Swieringa, Martijn Sienema, Milan Smid, Dani van der Wal, Cristian van Doezum, Ruben van der Veen, Jacco Alssema, Johan Terpstra, Rutger Elzinga, Niels de Jong, Berend Werkman en Vincent de Jong.

Selectie team JO15-1:
Max Jansen (k), Lisanna Everts, Lynke Rens Hiemstra, Jilko Snip, Sven Dijkstra, Mike Zuur, Hilko Dijkstra, Rick Brandsma, Alwin Scholte, Arne Sienema, Dennis Dijkstra, Jordy Swieringa, Egbert Drent, Yoran Pol en Menthe Dirk Hiemstra.

Selectie team JO13-1:
Jesse Huistra (k), Annelie Westerhof, Bram Agsteribbe, Joran Storteboom, Richard Copinga, Ruben van Esch, Milan de Wit, Mike Tjoelker, Ronan Pera, Senna de Jong, Tamme van der Wiel, Sem Hamberg, Leon Sienema, Colin Hiemstra en Janieck Spa.

 
Selectie team JO12-1:
Jasper Nijenhuis, Mika Wassenaar, Carlijn Pera, Fleur Pera, Sem van der Veen, Anna Martha Vlastuin, Gerwin Nijboer, Rudmer Jagersma, Wouter Agsteribbe en Levi de Wit.

Selectie team JO11-1:
Remco Lap, Silas Mulder, Julian Steensma, David Graansma, Jurre de Bruin, Finn van der Veen, Milan Klaver, Ruben Spa en Hendrik Vlastuin.

Selectie team J10-1:
Jesse van der Meer, Jesse Dam, Lieke Helmhout, Sem Bos, Rosa van der Donk, Lars Oostra, Noraldeen Fakhra en Laurens Nijboer.

Selectie team JO9-1:
Jelle Tjeerdsma, Kelt Kompaan, Jelke Nieuwland, Niels Wassink, Thies Ouderkerken, Jonathan Graansma en Thomas de Haan.


Selectie team JO9-2:
Marcel Nijenhuis, Merle Wiersma, Thies Nieuwland, David Mulder, Rutmer de Bruin, Ocean Peulen en Jonne Bronsveld.


Trainingen:
In de komende periode gaan we verder met de invulling van trainers en begeleiding voor de zaterdag bij alle teams. Streven is om ook voor komend seizoen weer alle teams 2x te laten trainen.

Voor de keepers wordt komend seizoen ook weer specifieke keepertraining verzorgd.

Daarnaast kunnen we niet zonder spelbegeleiders en scheidsrechters. Binnen de jeugd afdeling is er ook op andere posities nog hulp gewenst. Kortom, lijkt het je leuk om wat voor de Peender jeugd te betekenen, meldt je dan dan bij 1 van de leden van de Jeugdcommissie zodat zij kunnen zien wat de eventuele mogelijkheden zijn.


De komende weken zullen we proberen dit allemaal zo goed mogelijk in te vullen, de Peender jeugd rekent op jullie steun!!


Start van het nieuwe seizoen:
De trainingen van de jeugd zullen weer starten vanaf maandag 26 augustus. Via de site zal het complete trainingsschema bekend worden gemaakt.

De bekerwedstrijden starten op zaterdag 31 augustus. Al onze jeugdteams zijn hiervoor reeds ingeschreven.

De verschillende competities starten dit jaar op zaterdag 21 september.

Iedereen een mooie zomer toegewenst en tot in augustus bij de start van alweer een nieuw seizoen!!!

Jeugdcommissie VV Opende.
           

                           

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht