Trainers vv Opende verlengen contract

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van vv Opende is bekend gemaakt dat trainers Marcel Hiemstra en Dennis Ryan hun contracten verlengen. Ook met keeperstrainer Ronald Sevinga is overeenstemming bereikt over de continuïteit van zijn werkzaamheden.

Voorzitter Jan Dikkers was vol lof over de route die de dames en heren afleggen. De dames zijn na een papieren promotie, terug te vinden in de bovenste regionen van de derde klasse. De gedreven trainer Dennis Ryan is hier de voorvechter van. Dat de dames afgelopen maandag, na een korte winterstop, alweer op het trainingsveld stonden geeft de gedrevenheid van de dames en van de trainer aan.

Marcel Hiemstra timmert met zijn jonge selectie ook goed aan de weg. De uit Opende afkomstige trainer en oud voetballer van vv Opende 1 heeft een goed klik met de jongens en er zit nog voldoende rek in de huidige selectie om ook het volgende seizoen de stijgende lijn mee door te zetten.

Ronald Sevinga is in de wintermaanden gestart met het geven van de keeperstraining. Hiermee is de staf versterkt en krijgt ook de jeugdige aanwas de technische snufjes uit het keepersvak mee van de oud keeper van vv Opende.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht