Sponsoren en vrijwilligers bedankt

We staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen, maar voordat we dat ingaan willen we vanuit onze sponsorcommissie al onze sponsoren en vrijwilligers bedanken.

Het afgelopen seizoen heeft helaas niet gebracht wat we met zijn allen zouden willen, maar WIJ hebben SAMEN niet stilgezeten en denderen door.

In het afgelopen seizoen is door onze MOP-ploeg een nieuwe railing voor grote borden geplaatst. Inmiddels zit deze vol en wordt er aan de andere zijde van het scorebord ook een nieuwe railing geplaatst. Ook deze railing zit al zo goed als vol.

In het afgelopen seizoen hadden we verder de primeur van live-voetbal. Tijdens de Corona-break was de live-uitzending van de wedstrijd vv Opende - Oostergo een overweldigend succes.

Ook is er in het Corona-tijdperk een nieuw toegangsbord bij de kantine geplaatst, hier worden onze hoofdsponsoren en subsponsoren extra op uitgelicht.

We kijken met zijn allen vooruit op een (hopelijk) prachtig en compleet seizoen. Dankzij onze MOP-ploeg staat alles er weer spik en span bij en hopen we dit jaar, meer dan anders te shinen! Zodra er weer de ruimte is hopen we uit te pakken met feestjes en tot die tijd hebben we het ook gezellig met elkaar.

Aan het einde van het seizoen bestaat Opende 75 jaar. Ook dan hopen we samen met jullie uit te pakken!

Maar voordat we dus aan dit nieuwe seizoen beginnen een "GROOT" DANKJEWEL aan alle sponsoren en vrijwilligers van onze mooie club!

Namens de gehele sponsorcommissie,

Lubbe Klaver

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht