Teamindeling jeugdteams VV Opende seizoen 2021 - 2022.Ook het afgelopen seizoen was vanwege de corona weer erg kort. Het begon zo mooi, veel wedstrijden met publiek op ons mooi Sportpark. Echter moest al snel het publiek achterwege blijven en nog weer iets later werden de competities al weer stopgezet. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers hebben we wel steeds kunnen trainen. Gelukkig hebben we toch nog het seizoen voetballend kunnen afsluiten met enkele wedstrijden in de Regio Cup!!

Op en rond het sportpark worden er alweer veel voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Zo hebben alle velden hun onderhoud inmiddels gehad om straks bij de start van het nieuwe seizoen weer mooie en strakke velden te hebben!!

Samen met de jeugdcommissie en de technische commissie hebben in de afgelopen periode trainers en leiders meegedacht over de indeling voor het komende seizoen 2021/2022. Mede dankzij de inzet van de leiders en trainers is het gelukt om ook nu weer tot een voorlopige indeling te komen. Elke indeling kent voor spelers en ouders mee- en tegenvallers, maar uiteindelijk is er een zo optimaal mogelijke indeling ontstaan voor de jeugdspelers van VV Opende.

Komend seizoen bestaat de Peender jeugdafdeling uit in totaal 10 teams, waarvan de JO19-1,
JO17-1 en JO14-1 als 11-tal de competitie ingaan. De JO12-1, JO12-2 en JO11-1 gaan als 8-tal deelnemen aan de competitie. Onze JO10-1, JO9-1 en JO8-1 gaan als 6-tal in actie komen. Daarnaast gaat er nog direct een team kabouters spelen in de JO7-1.


Deze voorlopige teamindeling is onder voorbehoud. De komende weken tot aan de start van het seizoen kunnen er nog steeds spelers bijkomen en/of vertrekken waardoor we e.e.a. moeten herzien en wat dus consequenties kan/gaat geven voor de onderstaande indelingen.


Selectie team JO19-1:
Stef de Jong (k), Jesse Ian de Jong, Erwin de Roos, Ide de Jong, Carst Overwijk, Martijn Sienema, Dani van der Wal, Cristian van Doezum, Jacco Alssema, Johan Terpstra, Rutger Elzinga, Niels de Jong, Maurice Postma en Berend Werkman.

Selectie team JO17-1:
Max Jansen (k), Jilko Snip, Jacco van der Veen, Mike Zuur, Hilko Dijkstra, Alwin Scholte, Jordy Swieringa, Egbert Drent, Joran Storteboom, Richard Copinga, Ruben van Esch, Milan de Wit en Ronan Pera.

Selectie team JO14-1:
Mike Tjoelker, Jasper Nijenhuis, Senna de Jong, Tamme van der Wiel, Sem vd Veen, Anne Martha Vlastuin, Gerwin Nijboer, Sem Hamberg, Rudmer Jagersma, Leon Sienema, Colin Hiemstra, Remco Lap, Wouter Agsteribbe, Silas Mulder en Levi de Wit.
 
Selectie team JO12-1:
David Graansma, Jurre de Bruin, Jesse Dam, Finn van der Veen, Milan Klaver, Lars Oostra, Laurens Nijboer, Ruben Spa en Hendrik Vlastuin.

Selectie team JO12-2:
Arnold Rozema, Lieke Helmhout, Marthijn Poelman, Rosa van der Donk, Jelle Tjeerdsma, Jarno Postma, Kelt Kompaan, Jelke Nieuwland en Ocean Peulen.Marcel Nijenhuis

Selectie team J11-1:
Niels Wassink, Thies Ouderkerken, Jonathan Graansma, Thijs vd West, Thomas de Haan, Ties Nieuwland, Merle Wiersma, Eline Kuipers, David Mulder en Jonne van Dellen.

Selectie team JO10-1:
Sem Nieuwman, Rutmer de Bruin, Jisca Nieuwland, Jordy Bethlehem, Linde Scholtanus, Jonne Bronsveld, Dieuwke Depenbrock en Thijn de Boer.

Selectie team JO9-1:
Jelthe Nijboer, Boris Veldhuijzen, Lars Meijer, Harm Zuur, Boaz Kuipers, Jesse Poelman, Silvan Offeringa en Ferdy Zuur.

Selectie team JO8-1:
Jens Pama, Sil Bosgra, Menno Bronsveld, Maurik Hiemstra, Romee Ijtsma, Dylan Hiemstra en Sven Borger.

Selectie team JO7-1:
Gijs Veldhijzen, Joery Zuur, Tije Pama, Luuk Borger en Noore Bosgra.


Trainingen:
In de komende periode gaan we verder met de invulling van trainers en begeleiding voor de zaterdag bij alle teams. Streven is om ook voor komend seizoen weer alle teams 2x te laten trainen.

Daarnaast kunnen we niet zonder spelbegeleiders en scheidsrechters. Binnen de jeugd afdeling is er ook op andere posities nog hulp gewenst. Kortom, lijkt het je leuk om wat voor de Peender jeugd te betekenen, meldt je dan bij 1 van de leden van de Jeugdcommissie zodat zij kunnen zien wat de eventuele mogelijkheden zijn.

De komende weken zullen we proberen dit allemaal zo goed mogelijk in te vullen, de Peender jeugd rekent op jullie steun!!


Start van het nieuwe seizoen:
Wij gaan er vooralsnog van uit dat begin september het seizoen weer los gaat maar uiteraard is het nog niet zeker. De trainingen van de jeugd zullen weer starten vanaf maandag 16 augustus. Via de site zal het complete trainingsschema bekend worden gemaakt.

Iedereen een mooie zomer toegewenst en tot in augustus bij de start van het nieuwe seizoen!!!

Jeugdcommissie VV Opende.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht