Vooruitblik op VVO-Harkema Opeinde (met live-muziek)

Zaterdag live-muziek van Jayden Zangeres na afloop van de wedstrijd Opende-Harkema-Opeinde.

Maar voordat het feest losbarst zullen de manschappen van Snip en Van der Wal nog vol aan de bak moeten. Wil men nog enig zicht houden op de vierde plek, welke recht geeft op nacompetitie, dan zal er gewonnen moeten worden van onze groen-gele vrienden uit de Harkema.

Van de Harkieten geldt eenzelfde uitgangspunt, al staan zij er ook in de derde periode goed voor. Een resultaat behalen (3 punten) is voor beide equipes dan ook de te koersen route. Aan de kant van de Harkieten zijn André de Graaf, Hille Postma, Alex van der Tuin, de altijd scherpe ((voor de goal(s))Hilbrand Benedictus en stylist en aanvoerder Chris Hoeksma spelers om in de gaten te houden. En men heeft in Harrekietenland een gemeenschappelijke deler: “aan inzet ligt het nooit”.

Aan de Peendermantsjes is het dan ook om minimaal eenzelfde inzet aan de dag te leggen en waar wij de vinger leggen op de sterke spelers aan “grien-giele” zijde, daar heeft men vast ook onze sterkhouders op papier. En terrecht, want het ontbreekt de rood-witte brigade niet aan talent(en). De (team)spirit kan zaterdag wel eens de doorslaggevende factor worden.

Een open wedstrijd is waar we op hopen en nadat de kruiddampen zijn opgetrokken maken we de balans op. Dit doen we onder muziek van Jayden. Waarbij zij onder andere het VerbindingsFestival-lied ten gehore zal brengen.

Deze middag staat dan ook niet alleen in het teken van de voetballers, zijn publiek, de vrijwilligers en sponsoren, maar ook voor alle andere clubs (uit ons dorp) en overige geïnteresseerden voor een feestje. Een feest voor iedereen, waarbij vv Opende haar deuren opent voor alle Peenders en Harkieten.

Mede door en voor onze sponsoren wordt deze dag aangeboden en daarom is er ook om hun gedacht. De aanwezige sponsoren worden van consumptiebonnen voorzien om in de kantine een ‘natje’ te halen.

Tot zaterdag / oant sneon.

“Lit se hjim smeitsje” ????????????????????????

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht