Ben je voor volgend jaar ook nog op zoek naar een stage plek

Wij zijn een “erkend leerbedrijf en kunnen jou prima (verder) helpen!

Aan de hand van een trainingsgrootmeester het vak leren? Of juist interesse in het vakgebied of lekker mee willen draaien in een vrijwilligersorganisatie als die van onze vereniging⚪️⚪️⚪️.

Dat kan ook komend seizoen weer! Daarbij zijn er in de afgelopen jaren talloze succesverhalen van studenten van het Alfa-college en het Ciosnl te vertellen welke hun eerste meters bij ons hebben gemaakt. Je mag de ervaringen ook altijd uitwisselen met je voorgangers!

Ben jij een student op niveau 2, 3 of 4 en op zoek naar een club om je stage-uren te maken, schroom niet en biedt je pro-actief aan. In dat geval kijken wij naar de mogelijkheden voor jou en laten we je via onze mentoren aan het trainersvak en verenigingsleven ruiken.

Tijdens je stage kun je (op termijn) zelfstandig trainingen geven en wordt je meegenomen in het reilen en zeilen binnen de vereniging. Je mag/kunt een actieve bijdrage leveren aan het ”Swieringa-Toernooi”, maar ook deelnemen aan bijvoorbeeld jeugdcommissievergaderingen en bijdragen aan winterse toernooien, sponsorloop, familiedagen etc.

Genoeg kansen welke jij mag komen verzilveren.

Wil je meer weten?

Je mag altijd even bellen met 

Edwin van der West 06-15098526 of

Henk Veenstra  06-21434023

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht