FC Groningen on Tour bij vv Opende

ontwikkel je verder als voetballer bi FC Groningen On Tour in Opende!

 

Op dinsdag 30 april komt FC Groningen On Tour wederom naar vv Opende. Tijdens de meivakantie hebben kinderen uit de omgeving de geweldige kans om te Trainen als een Prof. Op sportpark De Olde Wierden kunnen kinderen van de leeftijdscategorieën onder 7 tot en met onder 15 een hele dag trainen. Deze training is onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De voetbaldag is opgebouwd uit twee trainingssessies (ochtend en middag) en een gezonde lunch. Tijdens deze intensieve dag leren de deelnemers voetballen als hun eigen FC-helden. Om ieder kind voldoende aandacht te geven zijn de trainingsgroepen beperkt tot maximaal 14 kinderen. Via https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/  kun je je inschrijven, waarbij inmiddels een 40 kinderen je voor zijn gegaan.

 

Wil jij je verder ontwikkelen als voetballer? Of gewoon een hele leuke dag beleven tijdens de meivakantie? Meld je dan snel aan voor FC Groningen On Tour. Tijdens FC Groningen On Tour krijg je de hele dag training van FC Groningen trainers op het thema dribbelen en passeren als Luciano Valente! Daarnaast krijg je na afloop een FC Groningen bal (ter waarde van €19,95) cadeau waarmee je thuis verder kan Trainen als een Prof

 

vv Opende maakt zich op voor alle voorbereidingen die bij deze dag komen te kijken. In samenwerking met FC Groningen is het draaiboek uitgewerkt en worden vrijwilligers en stagiaires warm gemaakt om deze dag tot een daverend succes te maken. “We zijn er trots op dat FC Groningen, na in 2020 in de herfstvakantie al eens langs te zijn geweest, nu wederom ons fraaie sportpark aandoet”. “We maken er weer een geweldige dag van”, aldus jeugdcommissielid Henk Veenstra.

 

 

Hoe eerder jij je aanmeld hoe meer kans op een te gekke prijs

Meld jij je aan voor FC Groningen On Tour bij vv Opende? Dan krijg jij gratis toegang tot de Show Your Skills App. In de Show Your Skills App komt elke dag een FC Groningen Skill online. Beheers jij de meeste skills? Dan krijg jij ook de meeste punten Maak je snel klaar voor FC Groningen On Tour  30 april bij ons op "De Olde Wierden".

De top vijf ontvangt een te gekke prijs! Hoe eerder jij je aanmeld, hoe meer punten je kan verdienen. Inschrijven doe je via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/?attribute_pa_locaties=vv-opende 

Op dinsdag 30 april komt FC Groningen On Tour wederom naar vv Opende. Tijdens de meivakantie
hebben kinderen uit de omgeving de geweldige kans om te Trainen als een Prof. Op sportpark De
Olde Wierden kunnen kinderen van de leeftijdscategorieën onder 7 tot en met onder 15 een hele dag
trainen. Deze training is onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De
voetbaldag is opgebouwd uit twee trainingssessies (ochtend en middag) en een gezonde lunch.
Tijdens deze intensieve dag leren de deelnemers voetballen als hun eigen FC-helden. Om ieder kind
voldoende aandacht te geven zijn de trainingsgroepen beperkt tot maximaal 14 kinderen. Via FC
Groningen On Tour - Trainen als een prof is de inschrijving voor deze dag inmiddels gestart.
Opende maakt zich op voor alle voorbereidingen die bij deze dag komen te kijken. In samenwerking
met FC Groningen is het draaiboek uitgewerkt en worden vrijwilligers en stagiaires warm gemaakt
om deze dag tot een daverend succes te maken. “We zijn er trots op dat FC Groningen, na in 2020 in
de herfstvakantie al eens langs te zijn geweest, nu wederom ons fraaie sportpark aandoet”. “We
hopen er weer een geweldige dag van te kunnen maken”, aldus jeugdcommissielid Els Nieuwland.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht