MATCHDAY Zaterdag 30-09-2023 aanvang 14.30 (live muziek)

                           Wedstrijdsponsor DE Wit  Hand - en Tuingereedschap (kornhorn) 

                           Balsponsor René Hiemstra  tweewielers  

Voor het eerst sinds het seizoen 2015-2016 zal er op De Olde Wierden weer afgetrapt worden in de derde klasse.

We maken ons op voor een stevig seizoen en dit zien we in de eerste drie wedstrijden meteen terug met gerenommeerde tegenstanders die allen al op een (nog) hoger niveau gespeeld hebben. De tegenstander van aanstaande zaterdag, Be Quick Dokkum, kwam in het seizoen 2013-2014 voor het laatst in de derde klasse uit, daarna voetbalde het altijd in de hogere competities met de eerste klasse als het plafond. Voor Be Quick zal dan ook gelden dat ze zo snel als mogelijk het verloren terrein weer goed willen maken.

Na afloop van deze eerste thuis-competitie-wedstrijd hebben we volgens een lange traditie live-muziek. De Dokkumer Stiengeaster Douwe Kamminga komt daarbij herinneringen ophalen aan vorige prachtige optredens, met het kampioensfeestje van afgelopen seizoen als slagroom op de taart  in de Peender Arena.

Voor de in Dokkum woonachtige trainer Albert Wijbenga zal er ook alles aangelegen zijn om met een goed gevoel de terugweg langs de Trekwei met de mede-Dokkumers te kunnen gaan maken. voor beiden gaat dit waarschijnlijk niet lukken, tenzij er een, volgens beide kanten, verdiende remise uitrolt.

Aan het eind van de middag zullen we meer weten over wie een fijne rit langs deze ‘Trekwei’ te wachten staat.

Balsponsor is: Rene hiemstra tweewielers uit de Harkema en wedstrijdsponsor is: DeWit Garden Tools uit Kornhorn.

Pupil van de week is deze maal de 9-jarige Lianna van der West. Lianna vertoont wekelijks haar kunsten in het JO-10 team. Daarbij is zij overal in het veld te vinden.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht