Niks word aan het toeval overgelaten. Organisatie jan Swieringa toernooi is er klaar voor

Vanochtend liet een laatste blik op de voetbalvelden het al zien: “Maairobot Maaike draait overuren” en de MOP-ploeg heeft in de afgelopen weken overuren gedraaid om de sponsoren te laten shinen en het sportpark er picobello uit te laten zien.

Volgens de man van het eerste uur, Pieter van der Wal, is er niks aan het toeval overgelaten om het 10’de Peender jeugdtoernooi te laten slagen: “we denken wel eens dat we het ultieme plaatje (al) hebben, maar de toevoeging van de online standen in de Tournify-app en het vervolmaken van het draaiboek zal ons ook in de toekomst nog tot grotere hoogte brengen”.

“Geweldig is het om hier ook een bijdrage aan te leveren”, aldus commissielid Els Nieuwland. Samen met de stagiares Niels de Jong, Carst Overwijk en Stef de Jong heeft zij het draaiboek verder weten te vullen en ligt er een format wat ook de komende jaren zo weer kan worden uitgerold.

Harold Smit heeft in de afgelopen weken Tournify helemaal opgezet, nadat Lubbe Klaver deze tool heeft geïntroduceerd en de eerste stappen erin gezet heeft. Harold is niet alleen de man van de schema’s, achter de schermen heeft hij ook menig scheidsrechter en spelbegeleider benaderd om de komende week alles in goede banen te (laten) leiden. En het schijnt zelfs dat hij goede banden heeft met de KNMI-weerstations! “Want Sa ot it No lieket waaie de buien om Ûs hinne en hawwe we der tidens ut toernooi gjin lest fan”, sterker nog….de velden hebben er nog nooit zo goed bijgelegen en dat mede dankzij de goede contacten met Het Bildt (chapeauuuuu).

Kantinepersoneel, EHBO, omroepers, ranja-dames en heren, kortom vele vrijwilligers komen deze week in het spier en zullen ervoor zorgen dat ook dit toernooi de boeken in zal gaan als onvergetelijk.

Achter alles kan een ✅ worden gezet en we hopen dan ook op een prachtige week die we zaterdag met een geweldige voetbaldag hopen af te sluiten ⚽️.

Op naar een prachtige week!

Via https://www.tournify.nl/live/swieringatoernooi/schedule is het schema voor de gehele week te benaderen. Daarbij starten we maandag om 18 uur met de onder 19 en onder 15 competitities.

“We sjogge hjim deze wieke op en lâns de fjilden tidens ûs jeugdtoernooi”. Oant sjen op De Olde Wierden!

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht