onderhoud aan de (trainingsvelden) weer opgepakt

Vanochtend is het onderhoud aan de trainingsvelden weer opgepakt.

Dit betekent dat er de komende weken nog getraind kan worden op het b-veld. Daarbij het verzoek aan de trainers om al het materiaal weer netjes op te ruimen en intensieve oefeningen als gebruik van de touwladders buiten het speelveld en achter de tribune te doen/houden.

Alleen zo houden we ook de speelvelden bespeelbaar voor wedstrijden. Na 10 juni zullen ook de rest van de velden in onderhoud gaan en daarover volgt later bericht.

De afgelopen weken komt het helaas en herhaaldelijk voor dat er veel verpakkingsmateriaal rond blijft zweven om en op de velden. Ook heben we te maken met ongewenst bezoek waarbij al meerdere stenen van de tribune zijn afgebroken en deze “moedwillig” vernield zijn.

Voor de vereniging niet alleen een kostenpost maar ook een doorn in het oog van de vele vrijwilligers die het sportpark netjes (proberen te) houden en het onderhoud hier aan doen.

Daarom een oproep aan een ieder om een oogje ???? in het zeil te houden en de vandalen / rotzooischoppers aan te spreken ????️!!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht