Remco Wijma nieuwe aanwinst VV.Opende

Na het kampioensschap van vv Opende in de afgelopen week is er deze week alweer een nieuwtje te melden. Alhoewel….. De media had het in de afgelopen week ook al opgepakt en de oplettende lezer heeft het vast ook al in de krant(en) opgemerkt

Aankomend seizoen (23/24) komt spits Remco Wijma de gelederen van Opende versterken. De 1.95 lange speler gaat zijn geluk bij Opende beproeven.

De kopsterke en ook fysiek sterke Wijma zal de concurrentiestrijd moeten aangaan met de al gearriveerde voorhoedespelers die Opende kent.

Daarbij is Wijma geen onbekende in Opende. Hij kent al meerdere selectiespelers en is ook langs het korfbalveld in Opende te vinden.

“It plesier wot de spielers onder elkoar hawwe en de bekende gesichten ien de selectie binne saken die ot my oenlûke ien de Peen”. “Dernjonken hat trainer Albert Wijbenga ek in nuchtere kijk op t spultsje en wol hy ek ien de tredde klasse utgean fan eigen kracht”, aldus de ‘goalgetter’.

Wijma heeft goed nagedacht over zijn vervolgstap en gaat de komende weken nog zijn uiterste best doen om het “kunststukje van Opende”, ook met VV Drogeham te bewerkstelligen. Drogeham doet nog volop mee om promotie en wat zou er mooier zijn dan met promotie afscheid te nemen van (zijn) Drogeham.

Remco gaat het hoe dan ook in de derde klasse proberen en wordt van harte welkom geheten in Opende.

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht