Sponsorloop aka kleintje familiedag een groot succes

Afgelopen zaterdag was er onder tropische omstandigheden de sponsorloop. De kinderen hadden vooraf stinkende hun best gedaan om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Pakes, beppes, neefjes en nichtjes, buren en overburen en zelfs broers en zusjes pronken er op de sponsorkaarten.

Al met al is er door de jeugd een kleine € 4.500,- opgebracht. Genoeg om de jeugd in het nieuwe seizoen, samen met twee nieuwe hoofdsponsoren voor de jeugd (daarover later meer), in nieuwe traingsjasjes te stoppen.

Op deze ‘kleintje familiedag’ werd er verder plezier gemaakt bij het penaltyschieten, op eerste-elftal speler Martin Alma. Het voetbalsjoelen werd weer opgepakt en ook waren er onderlinge wedstrijden met eerste elftalspelers en ouders en de jeugd. De stormbaan en springkussen van Mulder Evenementenservice maakten het geheel voor de kinderen een scholderachtig geheel.

Na afloop waren er broodjes hamburger, broodjes knak en ijsjes (welke ons waren aangeboden door Albert Heijn Surhuisterveen). En met de emmers (ons aangeboden door DeWit Garden Tools) werden niet alleen liters water getapt om te drinken, maar ook zorgden deze voor veel water  en spetter plezier onder de oudste jeugd en de staf van het eerste elftal.

Een dag om met veel trots op terug te kijken. Wat we dan ook doen en dat dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, het eerste elftal en ook de onder 15, die een actieve bijdrage aan het geheel had.

Door Voetbalshop.nl Drachten waren er ook nog prijzen beschikbaar gesteld voor het best presterende team en het kind wat in de onderbouw en bovenbouw het meeste sponsorgeld had opgehaald. Hiervoor zijn maandag Roan Koop, Thijs van der West en de onder 8-1 in het zonnetje gezet.

We kijken nu al uit naar de editie van 2024 en de seizoensopening van aankomend seizoen!

Wat een prachtige club

   

 

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht