V V Opende maakt zich op voor het Jan Swieringa Jeugdtoernooi

Een leger aan vrijwilligers heeft in de afgelopen weken het voorwerk gedaan om in de week van 11 tot en met 18 mei de jeugd weer een week voetbalplezier te bieden bij vv Opende. Maar liefst 600 jeugdspelers zullen in deze week het Sportpark de Olde Wierden gaan bezoeken en gaan deelnemen aan het elfde Jan Swieringa Jeugdtoernooi.

De organisatie is erin geslaagd om een prachtig programma in elkaar te draaien, waarbij er van maandag tot en met donderdag om 18.15 uur zal worden afgetrapt. Vele regionale clubs hebben zich gemeld om er weer een prachtig festijn van te maken. Iedere avond staat garant voor mooie wedstrijden en topvoetbal op ieders niveau.

Alle uitslagen zijn weer live en direct te volgen via de Tournify-app. Voor meer informatie en de speelschema’s kunt u een kijkje nemen op: www.tournify.nl/live/swieringatoernooi2024.

Op zaterdag 18 mei wordt het toernooi weer groots afgesloten tijdens het ‘kabouter-toernooi’. Naar een goed idee van John Babois en René Sienema zal dit festijn al voor de elfde maal plaatsvinden. “Een herinnering voor het leven voor deze allerjongste voetbaltelgen”. Na afloop van de wedstrijd vv Opende – vv ONT op zaterdag 11 mei zal zanger Johnny de Vries de sportieve voetbalweek aftrappen in Opende! We hopen op een prachtige voetbalweek en heten u allen van harte welkom op Sportpark de Olde Wierden!

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht