Opgave familiedag 2-9-23

Beste leden van VV Opende,

We willen het jubileumjaar van VV Opende met jullie afsluiten met een familiedag. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 september 2023.

Het zal een iets andere vorm hebben dan dat we gewend waren, aangezien er al weer wedstrijden worden gespeeld. Helaas geeft de KNVB geen toestemming om de wedstrijd van ons eerste elftal te verplaatsen. Daarom zal er alleen voor de jeugd tot en met JO-17 in de middag een mixtoernooi plaatsvinden. Aanvang 15 uur. Tijdens het mixtoernooi wordt er voor voldoende drinken gezorgd en is er koffie/thee en cake verkrijgbaar. Er zijn ook springkussens voor de jongere jeugd om zich goed te vermaken. We verwachten dat ouders zelf toezicht houden bij hun kinderen.

Alle oudere leden zullen, al dan niet thuis, hun eigen wedstrijden gaan spelen volgens schema. (Dit is nu nog niet bekend).

's Middags vanaf 17u zullen we het feest starten en om 18 uur gaat de bbq aan. Familiedag is dus voor de leden, maar ook voor (groot)ouders, kinderen, vriendjes en wie je maar mee wilt nemen!

Wil je meedoen aan de bbq en/of het mixtoernooi dan kun je je vóór 19 augustus opgeven door te mailen naar vvopendefamiliedag@gmail.com

. Bij opgave voor het mixtoernooi ook leeftijden doorgeven! Een bbq-pakket kost € 7,50. De betaling vindt plaats op de familiedag zelf vanaf 17 uur . Drinken wordt betaald met munten, ter plaatse te koop. We hopen op vele aanmeldingen en een gezellige sportieve familiedag!

 

Met vriendelijke groet, familiedag commissie

Geplaatst op

Terug naar nieuwsoverzicht